Kleine update: disclaimer & foto

Kleine update: disclaimer & foto

Een tijd geleden heb ik je om jouw mening gevraagd via een poll. Ik wilde weten of je het nodig vindt dat Joliette een gezicht heeft (lees: foto’s van Nini & mij op de blog) en of je achter het idee van een disclaimer staat.

1: Nu, 86% stemde ja op de vraag i.v.m. de foto’s dus vanaf nu zullen er heel af en toe foto’s verschijnen. Verwacht niet meteen een ‘look of the day’ want daar voel ik me nog niet comfortabel mee – denk eerder aan foto’s van events (outfit spotting!) e.d..
Ik ben alvast uit de blogkast gekomen, jullie kunnen in één van de recentere artikels een foto van Yours Truly vinden …

2: De disclaimer is ook in gebruik, dat heb je misschien al gemerkt. Uiteindelijk stemde maar 65% voor. Niet meteen een unaniem ja dus, maar toch heb ik besloten van het wel te doen. Het is gewoon makkelijker en geeft me een zekere rust bij het schrijven van de artikels/reviews – ik weet dat ik even eerlijk ben, jullie weten dat ik even eerlijk ben, maar die lastige vraag van ‘heeft ze het nu gekregen of gekocht’ is meteen van de baan. No biggie misschien, maar dat hoort naar mijn gevoel gewoon bij die openheid en eerlijkheid, weetjewel?

3: En de Nederlandse verkoopinfo: working on it! Zoals jullie al dan niet weten heb ik een pagina waar ik regelmatig naar verwijs. Die met de NL verkoopinfo is dus onder constructie.

Bedankt voor het stemmen en de reacties – hopelijk kunnen jullie je wat vinden in mijn beslissingen!

6 Comments

 • 7 jaar ago

  @Lee, Ariska & Frauke : Daarom vraag ik jullie mening ook. Ik wil gewoon in dialoog staan met jullie, vind ik tof :) Uiteindelijk doe ik nog steeds lekker wat ik wil (duh) maarrrr het is leuk om steeds jullie feedback te krijgen. Ik bedoel, wat zou ik doen zonder mijn lezeressen?! Dan kan ik beter een dagboek bijhouden ofzo, lol! (Oh wacht, dat heb ik gedaan …)
  Dus jullie zijn bedankt, natuurlijk. :cute:

 • 7 jaar ago

  Nee, niet om de andere dag een close-up ofzo, haha! Hoewel, misschien went het wel héél snel ;) XD

 • 7 jaar ago

  Super dat je ook echt rekening houdt met alles , I love Joliette :D

 • 7 jaar ago

  Erg leuk dat je dit hebt gedaan, nu heb je als lezer ook het gevoel dat er naar je wordt geluisterd. Ik vind Joliette echt een super leuke website en met al de puntjes die hierboven staan wordt het hé-le-maal
  TOP!

 • 7 jaar ago

  Leuk dat je wat met onze mening doet! Je moet je er zeker goed bij voelen om iets te doen, maar ik stem alvast voor om outfitfoto’s te zien :D

 • 7 jaar ago

  Heel goed dat je met die polls bent gekomen en er ook wat meedoet. Voor mij is een gezicht continue in de picture helemaal niet nodig en je moet je er zelf wel lekker bij voelen! :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close