Kipling s/s’12 : denim

Gotta love denim, gotta adore Kipling. Check deze lijn voor s/s ’12 met laid-back denim tassen en  pastelicious summer vibes. Een mint jeans *stond* al op mijn wishlist voor komende lente, maar nu ook met matching tas, plz.

Wishlist material:

Prijzen van €69,90 tot €89,90.

Meer Joliette

12 Comments

 • Lisha
  6 jaar ago

  Yey! :)

 • 6 jaar ago

  Ik heb denk ik dezelfde! Zo in Kipling canvas met shiny coating?

 • 6 jaar ago

  Ga ik even achter aan voor je …

 • mieke
  6 jaar ago

  ZALIG! Wanneer liggen ze in de winkel?

 • 6 jaar ago

  Die laatste is zoo leuk voor de lente/zomer!!

 • 6 jaar ago

  Kipling ben ik ook door jouw blog weer leuk gaan vinden! ;-) Heb er een iPhone hoesje van in ’t zwart (met beetje glans/shimmer?) en ik vind ‘m zo fijn! Wanneer mensen ‘m zien zeggen ze: HUH, KIPLING? En dan ben ik heel trots :-) Wat niemand lijkt te begrijpen.
  Mooie collectie trouwens. Haha!

 • 6 jaar ago

  Oooooh deze zijn gaaf!!! Door jouw blog ben ik echt van Kipling gaan houden, haha!

 • 6 jaar ago

  Bij Princess op de Meir hangt een super mooie mint jeans :love:
  Alleen kost ‘ie een kleine 200 euro…

  Dan is zo’n Kipling betaalbaarder :D

 • 6 jaar ago

  Ooh! Super toffe tassen. :D

 • 6 jaar ago

  Oe, die in denim is cute! En het zal wel aan mij liggen, maar ik moest bij je ondertitel ‘Every day’s a denim day’ spontaan denken aan Ross uit Friends die bij de geboorte van zijn zoon tegen zijn lesbische ex en haar vriendin schreeuwt: ‘Every day is lesbian lover day!’ Maar ik ben een Friends-geek…

 • 6 jaar ago

  Kipling is niet echt zo een merk dat me aantrekt, ik denk dat het komt door hun keuze van materiaal Hoewel ze wel al echt verbeterd zijn en soms zijn er wel degelijk mooiere dingen :)

 • 6 jaar ago

  Oh ja, die mint tas puh-lease! Kipling is zo het soort merk waarvoor ik spontaan een serie kinderen wil produceren, ik spotte gisteren nog een té mooie luiertas. :lol:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close