Kiehl’s Silk Groom Serum

Kiehl’s Silk Groom Serum

Ik ben gezegend met lang, steil haar. Of zo willen krullenbollen het al eens verwoorden. Blijkbaar doet er een urban legend de ronde dat steil haar van zichzelf vloeiend, zacht en shiny is. Ik weet niet wat jij, maar mijn haar heeft de neiging om compleet het tegenovergestelde te doen en te gaan pluizen & knopen. Resultaat : een rattige coupe en vijf keer per dag een gevecht met de borstel.

Toen kwam Kiehl’s met een geweldig voorstel. Of ik één van hun producten wilde testen. Dus ik surfte naar de website van het merk en begon aan de moeilijke opdracht om één van de producten te kiezen. Ik was oorspronkelijk van plan om één van de vele crèmes te testen waar het merk beroemd voor is, maar toen ik het Silk Groom Serum spotte werd ik toch wel benieuwd.

For a glossy, Non-frizz finish. This unique, ultra-light and non-greasy serum tames frizzy and rebellious hair for a groomed look with a glossy shine. Infused with a blend of natural oils derived from sunflower seeds, sesame seeds and soy beans, our formula smoothes frizz and dry ends and controls hair without weighing it down. Our blend, enriched with vitamin E, protects hair from humidity and boosts shine, leaving hair clean, soft and silky.
For styles ranging from smooth and straight to curly and wavy.

Je moet het serum gewoon over je haar verdelen et voila. Leek me absoluut perfect! Maar doet dit serum wat het belooft?

Absoluut! Ik hou van het zachte gevoel dat dit serum m’n haar geeft. M’n haar ziet er verzorgder uit en knopen krijgen nog maar weinig kans. Super! Ook doet hij het heel goed in regen. Waar andere serums of leave-in conditioners de neiging hebben om te gaan klitten, blijft deze gewoon z’n werk doen alsof er geen druppel uit de lucht komt vallen.

Het enige nadeel vind ik het feit dat je handen er zo vettig van worden. Nadat je het serum hebt aangebracht moet je echt aan de slag met zeep en water om je handen schoon te krijgen. Niet zo handig voor on the go, dus.

Met z’n prijskaartje van €21 is het ook niet meteen een budget-buy. Het is een relatief klein flesje (75ml), maar ik gebruik het nu al een aantal maanden elke dag en het is nog lang niet halverwege.

Conclusie: Als je er het geld voor over hebt, absoluut een aanrader.

Kiehl’s Silk Groom Serum is te koop bij de Kiehl’s boetieks (check hier de verkoopadressen of surf naar de website) en kost €21

13 Comments

 • 8 jaar ago

  Leuke, goede review! Zou je een review hierover op mijn website http://www.wiewathaar.nl willen schrijven? Dit is een nieuwe ratingsite voor kappers en haarproducten. Alvast bedankt!

 • 8 jaar ago

  Leuk geschreven!!
  .-= CommentLuv link : NYX lipsticks! =-.

 • 8 jaar ago

  klinkt goed!

 • 8 jaar ago

  Wel jammer van de prijs maar het lijkt mij wel heel fijn om te gebruiken!

 • 8 jaar ago

  Ik ben ook gezegend met dat lekkere pluizende en knoperige haar. Leuke tip, ik wist zelfs niet dat ze ook haarproducten hebben!

 • 8 jaar ago

  Hmm vind het wel wat duur, maar als het echt goed werkt is het het natuuurlijk wel waard. Ik gebruik een John Frieda Serum en dat is ook wel best ok denk ik.
  .-= CommentLuv link : Asos Bandeau bh =-.

 • 8 jaar ago

  Ok, het klinkt wel duur, maar de duurdere merken zorgen er net meestal voor dat je zuinig kan zijn met hun producten hé. Waar je van een goedkoop merk vaak meer nodig hebt dan een duur merk, zorgt ook dat de dure prijs van dit product “relatief” opgevat kan worden vind ik. :D ’t Is wel niet echt hét product dat ik van Kiehl’s zou proberen…

 • 8 jaar ago

  klinkt goed! Maar het is wel een beejte duur!
  .-= CommentLuv link : Inspiratie: My Own Nail-Art =-.

 • 8 jaar ago

  I love Kiehl’s! Goed om te weten dat dit ook een aanrader is :D Prijs is nog wel te doen voor een serum, vind ik…
  .-= CommentLuv link : Charlotte’s Stash: Herôme WIC =-.

 • 8 jaar ago

  Jammer van de prijs, maar het klinkt wel erg fijn!
  .-= CommentLuv link : Review: Rituals Awareness Foaming Cleanser gezichtsreiniger =-.

  • 8 jaar ago

   Dat dacht ik dus ook! ;)

 • 8 jaar ago

  Hmmmm dat is toch een beetje te duur voor mijn portemonnee voorlopig :)
  .-= CommentLuv link : NOTD: Big Spender Wanted! – Catrice =-.

 • 8 jaar ago

  Helaas ben ik niet gezegend met stijl haar :( Maar heb wel frizzy haar dus dit klinkt fijn ! Wel beetje duur :P

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close