Menu & Search

Kiehl’s Crème de Corps ‘Coriander’ Whipped Body Butter

Kiehl’s en ik, da’s dikke liefde. Al jaren. Maar deze pot Crème de Corps “Coriander” Whipped Body Butter krijgt een extra speciaal plekje in mijn hart.
Kiehl’s and I, we’ve been going steady for years now. But this pot of limited edition Crème de Corps “Coriander” Whipped Body Butter gets a special place in my beauty-loving heart. 

Nu, ik ben sowieso een groot fan van koriander. Ik doe dat kruid op bijna elke schotel. Mijn favoriete Diptyque kaars? Coriandre. En Ik heb ondertussen al drie potten van de standaard whipped Crème de Corps versleten. Ik was dus uiterst benieuwd naar deze nieuwe Kiehl’s baby. Om heel eerlijk te zijn is het wel een beetje zoeken naar de koriander … Hij is veel zachter van geur dan ik had gedacht, maar dat maakt het niet minder lekker. Zalige pot crème. Ik ga nu alvast een beetje huilen omdat het een gelimiteerde oplage is. </3
I do love me some coriander – I put the stuff on nearly everything I cook. (When I cook.) My fav Diptyque candle? Coriandre. And I’ve recently worked my way through my third pot of whipped Crème de Corps. Needless to say I was quite looking forward to trying out this new Kiehl’s baby. It doesn’t have a very strong coriander scent, though. Just a hint of green, rather powdery and soft. It’s absolutely lovely and I’m prepping for a good cry when I run out of this body butter as it’s a limited edition. </3

verkrijgbaar available
limited @ Kiehl’s boutiques

prijs price
€36

12 Comments

 1. 8 jaar ago

  lijkt me heel erg fijn! Jammer dat hij zo prijzig is ! xx

 2. 8 jaar ago

  Ik heb er de voorbije dagen nog over gelezen, en ’t is allemaal lof! Er zal dus wel iets van kloppen eh :-) Nice!

 3. 8 jaar ago

  Wat een heerlijk product!!

 4. 8 jaar ago

  Die ziet er echt zo ontiegelijk lekker uit, want!!

 5. 8 jaar ago

  Koriander is niet zo mijn ding, maar ik las dat er ook een grapefruit versie was. Daarnaar ben ik dan weer wel benieuwd :)

 6. 8 jaar ago

  Koriander is zaaaaaaligggg <3
  Ik heb nog tonnen bodylotions en butters staan dus deze ga ik niet halen maar hij klinkt wel lekker.

 7. 8 jaar ago

  De moussige textuur ziet er heel fijn uit! x

 8. 8 jaar ago

  kan me er niet direct iets bij voorstellen :)

 9. Inderdaad een zalig product, maar zo duuuuuur..

 10. 8 jaar ago

  Ha, hij is hémels he! Ik heb mijn review klaarstaan voor morgen :-).

 11. 8 jaar ago

  Ik ben hier zo benieuwd naar, alleen die prijs.. Ik krijg het echt niet over mijn hart om zoveel te betalen voor een body butter :(

 12. 8 jaar ago

  De consistentie van deze crème is toch echt wel de meest hemelse ‘out there’! <3 Hmm!