Kerst met The Body Shop

Kerst met The Body Shop

Eén van mijn go-to adresjes voor last minute cadeau’s is The Body Shop. Omdat er altijd wel érgens eentje in de buurt is, ik zeker weet dat de kwaliteit ok is en het moeilijk is om iets verkeerd te doen met een TBS cadeau. Plus de verpakkingen zijn tof , Fair Trade is er een issue en … het is niet te duur. Dus whoop! Check deze The Body Shop christmassy goodness…

Voor kerst 2012 zijn er twee nieuwe limited edition geurlijnen: de Ginger Sparkle en Vanilla Bliss. Wie zich de (wel heel) kruidige vanille van de afgelopen jaren herinnert, fear not!  Deze is helemaal anders. Veel zachter. Cranberry Joy kennen we wel nog van vorig jaar. De lekkerste geur van de drie vind ik de Vanilla Bliss, maar de leukste verpakkingen zijn écht wel die van Ginger Sparkle met het peperkoeken mannetje. Too cute to function.

Sowieso heeft The Body Shop naast de drie limited edition ‘kerst’-geurlijnen ook een sterke reeks cadeautjes, al dan niet versierd met sneeuwvlokjes – want niet iedereen is zo’n sucker voor standaard rood-groen-goud.
En nu we het er toch over hebben, een kleine huishoudelijke mededeling: wie nog niet weet wat onder de kerstboom te leggen voor mij, alvast een kleine hint: WHITE MUSK LIBERTINE, PLZ! Niet noodzakelijk heel christmassy (zie foto’s hieronder) maar shit wat ruikt het lekker. Voeg roze verpakkingen toe en we have a winner, ladies and gentlemen.

 

12 Comments

 • 5 jaar ago

  Oh, ik houd van The Body Shop, vooral tijdens de Kerst!

 • 5 jaar ago

  <White musk libertine is ZA-LIG! De mijne was binnen no-time op … Wil hem best graag terug eigenlijk

 • 5 jaar ago

  The Body Shop heeft inderdaad hele fijne cadeauverpakkingen. Die lolly vind ik echt geweldig! :-)

 • 5 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd naar die white musk set. Het voelt zo luxe om te kunnen douchen in dezelfde geur als je bodylotion en je parfum :)

 • 5 jaar ago

  Wel jammer dat er dit jaar geen advent pakket met 24 vakjes is!

 • 5 jaar ago

  Alleen al voor de verpakking zou ik de spulletjes willen hebben! I love die peperkoekenmannetjes :-O. Ik zag zelfs vorige week dat ze een soort van cadeaupakket hebben in de vorm van een peperkoekenmannetje.

 • 5 jaar ago

  Ik vind de geur van Ginger Sparkle juist heerlijk!!! Het is nu echt mijn avondritueel geworden om ermee te douchen en me daarna met de bodybutter in te smeren. Zo waanzinnig lekker. Heel mijn bed ruikt ernaar. Ook spuit ik mijn kussen in met deep sleep pillow mist et voilá: een bed dat ruik naar een filiaal van TBS. Love it!

 • 5 jaar ago

  Ik vind de verpakking van Ginger Sparkle ook geweldig! Ik vind de geur niet heel lekker, maar ik heb voor mezelf het cadeau van het blik in de vorm van het Gingerbread-mannetje gekocht, gewoon omdat hij zo leuk is ;-)

  • Jessica
   5 jaar ago

   Die verpakking doet het hem! Ik twijfelde ook om dat set te kopen; maar ik vind de geur echt niet lekker. Jammer dat de Cranberry sets er niet zo ontzettend leuk uitzien als het peperkoekenmannetje.

 • 5 jaar ago

  Cuteness all the way met die bodybutter met die speculaas pop! Echt leuke kerstspulletjes, ga snel wat inslaan ^^

 • 5 jaar ago

  Hmmmm! Je inspireert me tot ’t kopen van kerstcadeautjes. Mocht ik binnenkort in de buurt van TBS zijn dan sla ik zeker wat fijns in :)

 • 5 jaar ago

  ik ben grote fan van vanilla bliss :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close