Kerst met Lush: Once A Year – Review

Kerst met Lush: Once A Year – Review

Eén van mijn favorieten van de Lush kerstcollectie 2010 is deze massagebar met moustache: Once a Year. Hij ruikt naar drank en bubblegum, een bijzonder verrassende maar echt heerlijke combinatie – mmmm! De bar smelt in je handen of op je huid waardoor er oliën vrijkomen waar je een heerlijke massage mee kan geven. Of beter: krijgen! Zelf gebruik ik hem ook gewoon als hydratant, in de plaats van een boter of lotion.

De warme geur van Once a Year maakt hem perfect voor de kerst. In de formule zit hazelnootolie, amandelolie, shea boter en cognac. De eerste drie ingrediënten zijn natuurlijk ideaal om je huid te hydrateren. De drank zit er in voor de geur – natuurlijk – en om je huid te stimuleren. En dat doet het! Na een intensieve dag of fysieke inspanning vind ik het heerlijk om te douchen met Glögg (krijg je nog een review van!) en daarna wat Once a Year in te masseren. Achteraf voel ik me namelijk echt een stuk kwieker. Perfect voor het slapengaan of in de ochtend na een nachtje uitgaan.

Wat jammer dat het once a year is, deze bar mag voor mijn part in het vaste assortiment!

De kerstcollectie ligt vanaf 23 oktober in de Lush boetieks! Once a Year koop je voor €7,95.
Lees dit artikel en ontdek de gehele collectie …

Meer Joliette

16 Comments

 • Medea
  7 jaar ago

  Deze is echt een van mijn favorieten, gebruik hem iedere dag als bodybutter!
  Ook de geur is echt heerlijk hmm :luv:

 • 7 jaar ago

  Ohhh jammie jammie! Ik heb er nu al zin in!

  Ik heb wel al snow fairy lipbalm en deze massagebar :-) gekregen van mijn vriendinnetje van Lush!

  xx Ilja

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem nu zelf ook en ben er erg happy mee, heerlijk!

 • 7 jaar ago

  Misschien heb je iets aan dit artikel? –> Mijn favo Lush producten

 • 7 jaar ago

  Lol, echt hé? Je moet Lush zijn om daar op te komen … :love: XD

 • 7 jaar ago

  Ben benieuwd wat je gekocht hebt! :)

 • 7 jaar ago

  oooh ik had dit gisteren op mijn armen en kon de geur niet echt waarderen..maar van de andere kant.. ik vond glogg ook eerst 3 keer niks totdat ik er vandaag mee ging douchen en dat kon ik dan weer wel waarderen hahaha

 • 7 jaar ago

  lijkt me heerlijk!

 • 7 jaar ago

  This is looking soooo adorable! Deze wil ik :D

 • 7 jaar ago

  Ohhh klintk zoooooooooooooooo lekekr (L)

 • Mlle_Sariitha
  7 jaar ago

  Ik heb nog nooit een lush product gekocht :bloos: Ik was gisteren in de Lush store, maar wist begot niet wat te kopen. Dus mijn vraag, wat is een absolute Lush-must om te kopen?

 • 7 jaar ago

  Ik vind die snor erop zo grappig!

 • Sanne
  7 jaar ago

  Ik ga vanavond naar de VIP avond, ben erg benieuwd naar deze!!! Mijn arme portemonnee ;-)

 • 7 jaar ago

  Die lijkt me echt heeerrrrrrlijk!

 • 7 jaar ago

  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…..lekker!(A)

  xx

 • 7 jaar ago

  Ziet er echt heeeeeel goed uit! Vooral die shimmers. Love it:D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close