Kerst met Lush: badderen met Santa

Kerst met Lush: badderen met Santa

Kerst met Lush: badderen met Santa

Het is alweer even geleden dat ik op het gezellige Lush kerstfeestje  aan deze twee dikke vrienden voorgesteld werd. Of ja, soort van. Want Satsumo Santa had ik vorige jaar als eens tegen het mollige maar goedruikse lijf gelopen in de winkel. The Böög was tot nu toe echter een perfect stranger. Ondertussen heb ik met deze twee bruisende kerstmannen gebadderd. Wat ik van ze vond?

The Böög

Hij ziet er leuk en fleurig uit, maar naast looks heeft deze bruisende sneeuwman ook nog eens inhoud. Bubble Bar materiaal, namelijk. Wanneer je The Böög in je bad gooit, lossen die BB bolletjes op waardoor er bubbels tevoorschijn poppen en je badwater een leuke kleur krijgt.

Helaas is dit vooral een plaatselijk verschijnsel. Waar ik de bruisbal in m’n water gooide zie ik een regenboog aan bubbels, maar de rest van het bad blijft saai en kaal. Meh … De geur is gelukkig fijn (zacht kruidig, ik kreeg er slaap van) en mijn huid werd er zacht van. Maar over het algemeen vond ik dit een lichtjes teleurstellende bruisbal.

Satsumo Santa

D’r is op het eerste zicht niets bijzonders aan Satsumo Santa. Hij is niet gevuld met BB bolletjes, heeft geen dubbele laag of toegevoegde bubbels, bloemetjes … niente! Mijn probleem met van die standaard bruisballen is dat je gewoon de hele tijd in een akelig kaal bad zit. Dat je werkelijk niets anders ziet dan je door het water vervormde lijf – remember je lessen fysica – en van die bizarre, dikke teentjes. Bluh. Me no like! Doe mij maar decadent veel luxueuze bubbels! Maaarrr ik moet toegeven dat ik de laatste tijd door omstandigheden best vaak een bruisbal in m’n bad gooi. Ik was eerder al verliefd op Twilight, kon niet genoeg krijgen van Calavera en nu Satsumo Santa … Zal ik dan toch stilaan aan de bruisbal geraken?  

Deze Santa was er vorig jaar ook al, maar aangezien ik dus niet dol ben was op bruisballen liet ik hem compleet links liggen. Toen we onlangs samen in bad zaten, kon ik echter niets anders over m’n geëmotioneerde lippen krijgen dan een lichtjes verbijsterde “Darling, where have you been all my life?!”
Santa bruist lang. Als in lang! Ondertussen geeft hij m’n badwater (en de gehele badkamer, eigenlijk) een heerlijke geur waar ik vrolijk en – vraag me niet waarom – een beetje melig van wordt. Yum! Ik wilde echt niet meer uit bad …

Of ik hem z’n €4,95 waard vind? Hm … Het blijft natuurlijk veel geld voor een badje. Maar een lekker bad in de winter? Yes please! En dan liefst met een lekker stuk als Satsumo Santa. Maar je kan ook nog meer doen met zo’n bruisbal dan alleen maar badderen. Ze lenen zich heel goed voor voetbadjes: verkruimel hem (steek hem in een plastiek zakje en smijt er een paar keer mee) en doe d’r een beetje van in een kom water vooraleer je er je vermoeide shopvoetjes in stopt. Ook als geurverfrisser doet hij het goed. Zo heb ik al een paar weken een Twilight naast m’n bed staan – de geur is gewoonweg zalig, heb ik al gezegd dat ik er verliefd op ben? Maar je kan hem ook in het Lush zakje laten en in je ondergoed- of pyjama-lade leggen. Zo ruikt alles naar je favo bruisbal en heb je er heel lang plezier van!

Hou jij van bruisballen?

The Böög en Satsumo Santa zijn gelimiteerd verkrijgbaar bij Lush. Voor The Böög betaal je €3,95 en voor Satsumo Santa €4,95.

12 Comments

 • 7 jaar ago

  Aah ik wil ook een bad! Leuk al die kleurtjes in dat bad,.

 • 7 jaar ago

  Leuk he, die lush producten voor in bad? Ik ben zelf verslaafd aan de bubble bar slices, met bruisballen heb ik het nog steeds niet zo. Maar ik ben toch wel benieuwd naar The Böög, ik vind het effect namelijk wel heel mooi :D

 • 7 jaar ago

  Haha ik zie je al volledig losgehen met die plastic zak ^^

 • 7 jaar ago

  Heerlijke producten van Lush! Binnenkort maar weer eens wat online bestellen.

 • 7 jaar ago

  Ik wil ook een bad! :(

 • 7 jaar ago

  Jaa ik vind ze heerlijk, maar heb helaas geen bad thuis! Altijd als ik op vakantie ga of in een hotel verblijf zo eens in het jaar…. dan neem ik een lekkere bruisbal mee van de lush!
  hmmm

  Liefs Ilja
  p.s ‘k heb je trouwens genomineerd voor ”the lovely blog award” ^_^ hihi

 • 7 jaar ago

  ik vind bruisballen maar niets, ik heb liever bubbels:)

 • 7 jaar ago

  Ik ben ook niet echt een bruisballen fan ( ik hou meer van een zalige olie ofzo voor in bad) maar die van Lush ruiken zo lekker!!! Die geuren zijn écht super!

 • 7 jaar ago

  Ik heb een bad dus ik heb geen idee of ik van bruisballen houdt!

 • 7 jaar ago

  Ik ben echt enorme fan van Lush en de winterproducten maken me allemaal vrolijk. Leuk geschreven review! :)

 • Marieke
  7 jaar ago

  Normaal ga ik wekelijks in bad, lekker ontspannen na mijn werk of paardrijden, meestal met Kneipp, aangezien hier geen Lush zit.. En net nu ik binnenkort naar Amsterdam ga en kan Lush megashoppen, heb ik navelpiercing laten zetten dus mag ik de komende weken niet in bad :’D Timing, Mariek, timing..

 • 7 jaar ago

  Ik heb thuis helaas geen bad, maar als ik naar mijn ouders ga neem ik vaak een bruisballetje mee om in hun bad te gooien. Soms doe ik thuis een bruisbal in een voetenbadje om er toch even van te kunnen genieten :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close