Menu & Search
Keeping up: Joliette.be Enquête

Keeping up: Joliette.be Enquête

Yez, yez, een enquête! Dat is namelijk alweer geleden van 2010, zes (!) jaar geleden. Hoewel Google Analytics mij onfatsoenlijk veel zou kunnen onthullen over het surfgedrag van ‘de Joliette lezer’, ik hoor het liever rechtstreeks van jou. Zodus: een korte vragenlijst toepasselijkerwijze getiteld Lisha is nieuwsgierig, ‘cause I am. Als je vijf minuten de tijd hebt om hem in te vullen – misschien een lekkere kop thee dabei – dat zou heel leuk zijn! Ik krijg de resultaten pas te zien wanneer je op ‘verzenden’ klikt, dus niet vergeten. :)

(link is vervallen)

P.S. Bovenstaande afbeelding is die van de 2010 blogpost. Vintage Joliette, ondertussen. Ik geloof dat ik toen nog die heel kleurrijke – doch overwegend roze want ik bedoel komaan, roze – layout had met een roaring twenties style pin-up, hibiscus, plumeria en andere Hawaiiaanse bloemen die ook de tweede, azuurblauwe layout haalden… Ah, de herinneringen!

Save

BewarenBewaren

1 Comment

  1. 5 jaar ago

    On my way om ‘m in te vullen!