Katy Perry: de lakjes en de geur.

Katy Perry: de lakjes en de geur.

Ze doet in muziek maar tegenwoordig ook in cosmetica: Katy Perry. Zo kondigde O.P.I. al een Katy Perry collectie aan en nu komt de celeb ook met een eigen parfum genaamd Purr. Rawring hot of maar mak celeb-spul? Check de swatches & het flacon en geef je mening!

Ik hoor je al zuchten: “Oh goodie, nog een celeb-parfum. Net wat we nodig hebben…” My thoughts exactly.  Het flesje is alvast spannend, maar helaas naar mijn mening ook hella kinderachtig. De geur bevat de volgende noten: perzik, appel, groene bamboe, jasmijn, freesia, Bulgaarse roos, vanille-orchidee, witte amber, sandalhout en muskus. Het parfum zou speels én gesofisticeerd moeten zijn, maar afgaande op die groene bamboe en het fruit verwacht ik een supermarktgeurtje. We shall see! Want sinds wanneer doet Katy iets saais, hé?

Laat het ons maar snel over de nagellak hebben, die is namelijk wél purrfect! Check de swatches :

Zijn ze niet gewéldig?! Ze staan gewoon allemaal op m’n wishlist, ik moet ze hebben! ♥ Glitters, shimmers, glitters, metallics en … glitters, what’s not to love? Ohja, en die crackle nagellak zit er ook in, in die collectie. Die crackle trend proberen ze d’r echt in te rammen. Zo maakt hij ook z’n opwachting in de O.P.I. x Serena Williams collectie. Doe mij dan maar de Katy Perry’s!

[poll id=”22″]

Het parfum komt deze maand uit in de V.S. en de U.K. maar ik heb geen idee of het ook naar BE en NL komt. De nagellak zal waarschijnlijk wel te koop zijn bij Instant Spa.

Meer Joliette

18 Comments

 • Amarantha
  7 jaar ago

  Ow, I adore het flesje..
  Geweldig:D Die nagellakjes zijn ook erg mooi:D Maar OPI is toch vrij expensive?

  xxx

 • 7 jaar ago

  Ik ook niet! Thank god dat het er zo weinig zijn, lol! ;D

 • 7 jaar ago

  Dat geurtje! Zoooo’n leuk flesje zeg <3

 • 7 jaar ago

  Allebei wil ik wel ! Het parfum omdat ik het flesje al heel leuk vind en de naam ! :) en ja de lakjes zien er gewoonweg gaaf uit :D

 • 7 jaar ago

  Ik wl toch wel een crack lakje, Vindt de 2e swatch het mooist!

 • 7 jaar ago

  I want it al :D!
  Ik ben echt zoo benieuwd naar de parfum, en die lakjes zijn echt eyecandy (L)

 • 7 jaar ago

  OMYGOD die lakjes <33333

 • 7 jaar ago

  Die blauwe kleur ziet er zo gaaf uit! Maar de andere kleurtjes zijn ook mooi hoor! En ben benieuwd naar de geur van de parfum,

 • 7 jaar ago

  oke serieus die katy perry lakjes wil ik allemaal! heb ik echt nog nooit gehad bij een opi collectie dat ik ze allemaal wil!

 • 7 jaar ago

  OMFG! ik wil het! allemaal :O

 • 7 jaar ago

  De lakjes zien er supermooi uit en de parfumflacon vind ik er stiekem wel leuk uitzien :)

 • 7 jaar ago

  Ik zou ook voor de lakjes gaan!
  ik ben niet zo voor Celebs met hun parfum..
  Ok buiten die van Gwen Stefani dan .. daar hou ik van ^^

 • 7 jaar ago

  Geef mij maar de lakjes :) (addict? me?)

 • 7 jaar ago

  De lakjes lijken me helemaal geweldig en ben ook wel benieuwd naar het parfum! :)

 • 7 jaar ago

  ik vind de fles van het parfum schattig!

 • 7 jaar ago

  Flesje is wel grappig, maar ik zou het toch niet als pronkstuk op mijn tafeltje zetten. Ik skip de geur sowieso, ik heb het gehad met die celebrityparfums.

 • 7 jaar ago

  Die nagellakcollectie ziet er super uit :D

 • 7 jaar ago

  IK vind het flesje wel schattig! En de nagellakjes zien er prachtig uit!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close