Kate Moss voor Longchamp

Uit Elle Russia, februari 2010

Ik heb iets met tassen van Longchamp. Zelf heb ik er maar twee – hey , ik bén een studente – maar heb er nog minstens vijf op mijn wishlist staan. En vandaag komen daar twee bij. Want wat een yum tassen heeft Kate Moss toch weer op de wereld losgelaten ! Soepel leder, zebraprint en een model dat je elegant maar relax aan je arm kan hangen – what’s not to like love ?

Het Britse topmodel en tabloid darling is ondertussen alweer vier jaar het gezicht van het merk en deze keer ontwierp ze samen met de creative director Sophie Delafontaine een collectie. De nonchalante chic van Kate komt alvast goed naar voren … Me like. Muchos. Zal ik maar vast beginnen sparen ?

De tassen zijn vanaf 11 februari verkrijgbaar.

Uit Elle France, januari 2010

Wat vind jij van deze tassen ? Heb jij een Longchamp ?

b r o n : Nitrolicious

Meer Joliette

5 Comments

 • 8 jaar ago

  Hmmm niet echt mijn smaak…

 • 8 jaar ago

  ik ben niet echt fan eigenlijk!

 • Lindsay
  8 jaar ago

  Ik wil er al een tijdje één kopen maar ik kan maar niet beslissen welke.. :3
  Maar de rode is wel heel leuk! :luv:

 • Nini
  8 jaar ago

  Oooeee ik wil de rode !!
  Misschien voor mijn geweldige prestatie Engels :yes:

 • 8 jaar ago

  Die rode is mooooi! En een heel leuke voering! Ik heb zelf geen Longchamp, maar voor deze wil ik wel gaan, *drewwl*.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close