Karl Lagerfeld voor Coca-Cola

“What’s with dit legertje Karls?!” dacht ik toen ik m’n inbox opende. “Alsof één specimen al niet meer dan genoeg is!” Maar deze Karls zijn on a mission. Ze zijn opgetrommeld voor het promoten van … designer frisdrank. Jawel! Keizer Karl drinkt geen bloed, maar Coca-Cola Light. Met de liters, blijkbaar. Vorig jaar ontwierp hij al een fashionable flesje Coke, dit jaar zijn het er drie. Op zeven april presenteerde hij zijn verbazend vrolijke coca-creaties in Parijs, aan een publiek van journalisten, celebs en andere beau monde. 

Een trotse Karl Lagerfeld poseert voor zijn creaties.

Karl en muze/model Lily Cole.

Hoewel ik niet zo into cola ben – lees: do not like – ogen deze aluminium flesjes behoorlijk tempting. Coco-Cola? Coca-Karl? Whatever, het blijft een raar goedje. Maar die flesjes, die wil ik wel! Shit, Karl Lagerfeld weet zelfs van een mass-market frisdrank een fashion item te maken. Faut le faire!

Op 26 mei zal de collectie in BE verkrijgbaar zijn bij Inno. In juni kan je ze kopen bij kappersketen Kreatos en bij Kinepolis tijdens de Ladies@TheMovies.

Meer Joliette

22 Comments

 • 6 jaar ago

  Oh echt? Leuk! :D

 • Isabelle
  6 jaar ago

  Ze deelden ze vandaag gratis uit bij Galeria Inno, vanaf 11u ’s morgens (op is wel op) en ik heb ze alledrie! Ik dacht dat je er voor moest betalen, maar nope ze waren gratis :-)

 • 7 jaar ago

  Superleuk he! Toen ik vorig jaar in Mei in Parijs even naar Colette ging zag ik Karl Lagerfeld daar ook ineens, hij was zijn cola toen ook aan het promoten. Ik heb hem zelfs op de foto. Dat was zo bizar! :love: xxx

 • 7 jaar ago

  Je ziet tegenwoordig echt overal reclame over zijn flesjes opduiken :O

 • 7 jaar ago

  HA, stel u voor! :oeps:

 • 7 jaar ago

  Dat lijkt me echt heerlijk om in mijn kamer te hebben staan, haha.

 • 7 jaar ago

  echt zalig!

 • 7 jaar ago

  Haha! Ja, stiekem in je tas stoppen ofzo… Een Chanel 2.55 gaat niet lukken, maar misschien kan je de Louis Vuitton Neverfull testen op z’ naamwaardigheid? Lol! ;D

 • 7 jaar ago

  Ik geloof dat Cynthia (MissLipgloss.nl) er iets over geschreven heeft, dus ik denk het wel. :) ‘k Check het straks even voor je.

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke flesjes :D

 • 7 jaar ago

  Superleuk! Zijn ze ook ergens in Nederland te koop??

 • 7 jaar ago

  Haha, Coca-Karl. De kleine flesjes zeggen me op zich niet zoveel… maar die grote daarentegen! Kan ik die nergens onopgemerkt meepikken? :lol:

 • 7 jaar ago

  Tja, je moet wel zo’ €1.000 rekenen per flesje. (Nee hoor. Geen idee wat de prijs is, ik vraag het even na voor je.)

 • 7 jaar ago

  Mooi zeg! Leuk dat je ze nu ook in België kan kopen :)

 • Ze zien er echt wel leuk uit, je zo ze allemaal willen hebben gewoon om in de kast te zetten!

 • 7 jaar ago

  Ik wil ze ook! Zijn de prijzen van zo’n LE dezelfde of liggen ze mega hoog? :p

 • Marieke
  7 jaar ago

  Aangezien ik er ook, samen met mijn broertje, 4 flessen cola light in een week doorheen sla: HEBBEN. :luv:

 • Amalla
  7 jaar ago

  Haha, ik snap het nut er nooit zo van. Alles designer maken, maar dat roze flesje staat wel heel tof op die foto met Lily Cole.

 • 7 jaar ago

  Ze zien er echt leuk uit! Ik zou alleen niet weten waar ik ze zou moeten kopen haha de bovenstaande dingen ken ik niet :P

 • 7 jaar ago

  De flesjes zien er echt wel leuk en hip uit! Misschien toch maar naar Inno op 26/5 om er een paar te scoren. :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind die flesjes echt geweldig eruitzien, zou ze graag hebben om neer te zetten naast het LE Manolo Blahnik flesje. :D

 • 7 jaar ago

  ze zien er leuk uit :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close