Juwelen: Sea stars

De afgelopen dagen droeg ik deze kleine schatten in mijn oren. Ze passen bij élke outfit en doen me stiekem al een beetje denken aan vakantie. En aan de Kleine Zeemeermin – hey, ik ben nu eenmaal opgegroeid met Disney …

Deze zeesterretjes (in correct Engels : starfish) van Swarovski zijn zowat de enige ‘kleine’ oorbellen die ik draag. Nu, zo heel klein zijn ze ook niet want ze komen ietsjes over mijn oorlel piepen. In dit licht zien ze er niet bijster bling uit, maar bij het minste sprankeltje zon gaan ze schitteren en glitteren dat het geen naam heeft.

13 Comments

 • 7 jaar ago

  Oh ja, inderdaad – wat spijtig. Thx voor de tip! :yey: :)

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke oorbellen :D

 • 7 jaar ago

  oeh mooi! :)

 • 7 jaar ago

  oeh super cute!
  .-= CommentLuv link : Theme Nail… WK 2010! =-.

 • 7 jaar ago

  Oh ik vind ze erg leuk!

 • 7 jaar ago

  Zo leuk zeg! :bloos:
  .-= CommentLuv link : Inspire you #5 Tattoos =-.

 • 7 jaar ago

  Lief hoor! Ik ben altijd dol op Swarovski en draag er elke dag een ketting van. Trouwens, klopt het dat je in je rechteroorbel een steentje mist of lijkt het maar zo? Je kan dat door Swarovski laten repareren!
  .-= CommentLuv link : Swatch: Essence – Crazy Me =-.

 • 7 jaar ago

  Zien er heel mooi uit zeg! :D

 • 7 jaar ago

  Aangepast. Thx! ;)

 • 7 jaar ago

  Die zijn cute!
  .-= CommentLuv link : Mijn Gravad Lax =-.

 • 7 jaar ago

  Aaawwwh wat schattig! Er staat alleen een klein typfoutje (Ik draag deze oorbellen de afgelopen dagen).

  x Martine
  .-= CommentLuv link : I Shopped; A Maxi Dress =-.

 • 7 jaar ago

  Ze zijn erg lief! Ik had/heb nog ergens een ketting met schelpjes en zeesterren eraan… ook had ik een blauw topje met zeesterren en ik droeg niet anders in de zomer… heerlijk zo’n vakantiegevoel :P
  .-= CommentLuv link : Review: Lure Beauty Shea Butter Light Cream in Children’s Room en Kulu Bay =-.

 • 7 jaar ago

  Oeh schattig!
  .-= CommentLuv link : LA Candy =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close