Juwelen: Queen Bee

Juwelen: Queen Bee

Het is alweer een tijd geleden dat ik nog eens één van m’n juwelen showde. Vandaag nog eens zo’n kort artikeltje – kwestie van met al m’n blinkedingetjes te kunnen showen, hé … En m’n laatste aanwinst wilde ik jullie toch écht even laten zien.

Deze faux-zilveren bij kreeg ik onlangs cadeau van Nini. Ik had een soortgelijk juweel gespot in een veel te dure on-line shop maar was verliefd en kreeg het ding niet meer uit mijn hoofd. Dus toen mijn lieve zus ging shoppen en deze tegenkwam in een cheapo modeketen – ik weet niet welke – nam ze hem voor me mee. De ketting komt tot net onder m’n middenrif en de hanger is best groot. Perfect voor op losse tussenseizoen-truien of op een simpele LBD.
Nu vind ik deze natuurlijk veel leuker dan die dure variant. D’r zijn namelijk bepaalde dingen money can’t buy! ;)

18 Comments

 • 7 jaar ago

  Wauwie, deze is echt heel erg mooi!

 • 7 jaar ago

  Wow echt heel gaaf zeg <3 Ik hou van dit soort kettingen.

 • Liesbeth
  7 jaar ago

  Errug mooi!

 • 7 jaar ago

  Echt een hele mooie ketting.

 • 7 jaar ago

  Leuke ketting!

 • Mlle_Sariitha
  7 jaar ago

  Supermooi, ik was gisteren naar de primark in R’dam. Damn mooie juweeltjes hebben ze daar voor geen geld.

  Ik heb daar zo’n bigass ring gekocht. Te mooi, al zeg ik het zelf :p

 • 7 jaar ago

  Looove it! :) Lief van Nini!

 • Lisa
  7 jaar ago

  Looks pretty :)

 • 7 jaar ago

  Wat lief van je zusje!
  Ik vind hem niet heel erg geweldig,
  maar ik snap wel dat mensen hem mooi vinden!

 • 7 jaar ago

  Gaaf!

 • 7 jaar ago

  Aawh wat lief van Nini! Hij is echt mooi!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke ketting! :love:

 • 7 jaar ago

  Wauw, die is echt super mooi!

 • 7 jaar ago

  Wat gaaf en lief van Nini dat ze die voor je heeft meegenomen :)

  Oh, ik vind dat je altijd super leuke sieraden hebt :yey:

 • 7 jaar ago

  Nou hij is zeker prachtig!! Wat lief van je zusje!

 • 7 jaar ago

  Wat lief van je zusje :) Vindt het een leuke ketting.

 • Nele
  7 jaar ago

  Supermooi! Lief zusje :)

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtige ketting! :)

  xx Ilja

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close