Juwelen: Minty Macarons

Juwelen: Minty Macarons

Ah, macarons! Als ik in Parijs ben moet ik altijd even langs Maison Ladurée voor een paar van deze yum koekjes. Maar dan zitten ze zo mooi te wezen in het doosje, en durf ik er niet aan beginnen. En als ik er aan begin dan smaakt het me zo dat ik niet meer kan stoppen … Begrijp je m’n kwelling?

Maar no more! Want ik heb een paar überschattige minty macarons die voor eeuwig en altijd mooi zullen wezen. Check de oorbellen die ik won bij Everythingism. Lene maakte ze zelf en organiseerde een wedstrijdje om ze te winnen – guess who won, lol. Ben heel erg blij met deze lievige dingetjes. Passen ze trouwens niet perfect bij minty nails?!

27 Comments

 • 7 jaar ago

  Wauw, echt zooo cute!

 • 7 jaar ago

  cute !!

 • 7 jaar ago

  Oh, dat ziet er echt heerlijk maar ook schattig uit!

 • Lija
  7 jaar ago

  Ze zijn echt heel schattig! En die kleur is zooooo mooi. Lekker :D

 • 7 jaar ago

  superrrr leuk!

 • 7 jaar ago

  Heel erg schattig!

 • Mlle_Sariitha
  7 jaar ago

  Macarons zijn de nieuwe cupcakes xD

 • 7 jaar ago

  Leuke oorbelletjes ! :)

 • 7 jaar ago

  Awwwh how cute!

 • 7 jaar ago

  Leuk dat je een blogje ervan hebt gemaakt :)
  veel plezier ermee :D

  • 7 jaar ago

   Ah, hoe kan ik er nu geen artikel over schrijven? Love them! :)

 • 7 jaar ago

  Super schattig :)

 • 7 jaar ago

  Aaahw leuk!

 • 7 jaar ago

  Oh zo cute!

 • 7 jaar ago

  Wat een superleuke oorbellen! Ik wil ze ook!!! ;)

 • 7 jaar ago

  WowowowowowWOW! Die zijn te leuk :yey:

 • 7 jaar ago

  Wat een super lieve oorbelletjes! :yey: Die zou ik ook zo in mijn oren hangen :luv:

  Liefs Ilja

 • 7 jaar ago

  die zijn cute!

 • 7 jaar ago

  wat schattig!

 • 7 jaar ago

  Ik lees vaker over die schattige koekjes maar heb ze nog nooit gehad.
  Wat is het eigenlijk precies?

  • 7 jaar ago

   Eigenlijk heel simpele (hoewel, moeilijk om te maken!) koekjes van amandel, eiwit en poedersuiker. Ze zijn gevuld met allerlei crèmes en confituren. Héérlijk! Bij Ladurée zijn mijn favoriete smaken die met roosjes, viooltjes, mint, framboos, vanille en caramel salée … yumyum :love:

 • 7 jaar ago

  Wat leuk :D Ik hou echt van gekke oorbellen, heb nu ook al cupcakes :$
  I want these too :P

 • 7 jaar ago

  De macarons van Ladurée zijn écht heerlijk! En die oorbellen keischattig!

 • 7 jaar ago

  Ik moet die macarons echt eens proeven! Ik weet wel niet of het mijn ding is, maar de oorbellen alvast wel!!!!

 • Nynke
  7 jaar ago

  Haha, geweldig!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close