Joliette test: GOSH wintercollectie

Joliette test: GOSH wintercollectie

Eerder vandaag kregen jullie de GOSH wintercollectie te zien. Ik testte nieuwsgierig een aantal van deze nieuwe producten: de brow kit, de lengthening 2 step mascara en de twee lakjes. Benieuwd naar mijn swatches en reviews?  

Brow Kit

Laat ons beginnen met de brow kit (in 001). Ik ben van mening dat ik van mezelf al aardig gevulde, donkere wenbrauwen heb. Geen nood dus aan poedertjes of potloodjes – ik smeer er hoogstens wat getinte gel in van bij de Hema om de boel wat op z’n plaats te houden. Dus toen ik me de eerste keer aan dit palette waagde was het ‘gewoon om te testen’, weetjewel? En tja … Ondertussen heb ik hem al elke dag gebruikt, haha!

middelste tint (mijn kleur), lichtste tint, donkerste tint

Lengthening 2 step mascara

Hetzelfde geldt eigenlijk voor deze mascara. Ik heb geen goede ervaringen met GOSH mascara’s en van die mascara’s bestaande uit twee stappen zijn meestal ook niet aan bij besteed. Het resultaat is in de meeste gevallen gewoon de ganse onderneming niet waard! Maar deze is anders. Om te beginnen is de eerste stap geen vezelige witte massa, maar een doorschijnende gel die op zich reeds mijn wimpers optisch voller, langer en gekrulder maakt. Pretty! Daarover komt de tweede stap: zwarte mascara. De eerste keer had ik spinnenpoten. Mijn tip is om – zeker de eerste keer – de borstel proper te maken met een tissue. Voorts is het even leren werken met de textuur van de mascara & de vorm van het borsteltje en dan … ah, de perfecte wimpers! Ik hou van deze mascara en heb hem net zoals de brow kit al elke dag gebruikt. Check even zelf het  verschil:

 

Nail Lacquer

Zoals ik in mijn eerste artikel al schreef, vind ik deze kleuren niet bijzonder origineel. Té Chanellig, weetjewel? Of toch in het potje, want eens op de nagels hebben ze eigenlijk niets met Jade en Particulière te maken. Beiden hebben een eerder extreme crème finish (dus geen beroemde Jade glimmer) waardoor de oneffenheden in je nagels geaccentueerd worden. Ik raad dus zeker een ridge-filler aan of een base-coat die het nagel-oppervlak gladder maakt. Voorts lakken deze lakjes heel fijn – maar dat doet GOSH nagellak altijd – en drogen ze relatief snel.  
Miss Minty vind ik een te skippen kleur, tenzij je nog geen creamy mint hebt. Miss Mole vind ik dan weer wél de moeite. Deze nagellak is veel bruiner en donkerder van kleur dan Particulière, en staat elegant en chique.   

De producten zijn vanaf deze maand te koop bij Kruidvat. Check de voleldige collectie (incl. prijzen) in dit artikel.

Meer Joliette

24 Comments

 • 7 jaar ago

  Ziet er ongelofelijk goed uit! Mooie nagellakjes ook

 • 7 jaar ago

  Ik wil de nagellak in Miss Mole echt hebben! Zó mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik ga zeker het wenkbrauwkitje en de mascara uitproberen. Klinkt goed!

 • 7 jaar ago

  Dat ziet er zeker niet verkeerd uit :D

 • Dat wenkbrauwkitje ziet er erg goed uit! En Miss Mole vind ik ook wel mooi :)

 • 7 jaar ago

  erg mooie nagellakjes!

 • 7 jaar ago

  Ik had Miss Minty aan vandaag in de les en ik heb er toch veel zien kijken :D

 • 7 jaar ago

  Ah, YW! Altijd! :)

 • 7 jaar ago

  Mint zit tussen groen en blauw in. En deze is echt perfect mint: geen groen en geen blauw.

 • 7 jaar ago

  Bedankt! Ik draag het ook elke dag nu, heb het gevoel dat m’n wenkbrauwen anders zo … ‘meh’ zijn, weetjewel? Niet dat ze dan niet ok zijn, maar mét vind ik nu leuker. :lick:

 • 7 jaar ago

  Ik vind de nagellakjes niet zo speciaal, maar die brow kit ziet er wel heel leuk uit.

 • 7 jaar ago

  Niet zo’n heel bijzondere collectie vindt ik…

 • 7 jaar ago

  Mooie foto’s van de nagellak :-)

  Liefs Ilja

 • 7 jaar ago

  Miss Mole is echt heel mooi! Miss Minty is wat te zomers voor deze tijd van het jaar vind ik, maar het kan wel!

 • 7 jaar ago

  Zo’n kleur als Miss Minty heb ik nog niet, en ik heb er ook niet echt behoefte aan. I’m just not that into mint.

 • 7 jaar ago

  Ik vind die Miss Minty eigenlijk best een leuk kleurtje, al heb ik al zoveel mint.
  Ik vind Miss Mole dan weer om te skippen, want ik heb al zo’n bruin kleurtje van Catrice! :P
  Die mascara ziet er wel goed uit :D

 • 7 jaar ago

  Heb deze producten ook en vind die wenkbrauwpoeder echt fijn! Staat heel natuurlijk en de donkerste tint past perfect bij mijn wenkbrauwen. Ook de Miss Mole nagellak is een favoriet aangezien hij sprekend lijkt op mijn Chanel Particuliere.

 • 7 jaar ago

  Je ziet goed verschil met die mascara, mooi! Miss Mole is trouwens een mooi kleurtje! :yes:

 • 7 jaar ago

  Hele mooie lakjes. Miss Minty heb ik al een aantal maanden in mijn stash. Gek.

 • 7 jaar ago

  Wow, Miss Mole is echt prachtig! ♥

 • Lisa
  7 jaar ago

  Die blauwe nagellak is mooi <3 Bedankt voor de swatches :D

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Is miss minty werkelijk munt-groen? Het lijkt een beetje baby-blauw waardoor ik hem dan weer wel heel leuk zou vinden :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind de producten mooier dan ik verwacht had!

 • 7 jaar ago

  Je wenkbrauw ziet er wel echt mooi uit met die poeder!!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close