Joliette on the move : woman at work

Joliette on the move : woman at work


Nog snel voor de files vertrekken , opmaken in de auto en er rekening mee houden dat niet iedereen van zware parfums houdt. Oh … en niet te vergeten : zien dat je makeup bestand is tegen airco en TL-lampen. Don’t you just love work ?
Wel , in feite … Mijn huidige vakantiewerk vind ik eigenlijk zowat het leukste wat ik al gedaan heb – niet écht kantoorwerk , maar wel af en toe gezellig keuvelend door de gangen van het kantoor wandelen om dat als de bliksem terug naar mijn receptie te rennen en gasten te ontvangen terwijl ik telefoontjes doorschakel en pakjes verstuur. Zou ik wel altijd kunnen doen :yes:

Maar to the point ! Wat zit er zoal in mijn handtas op een doordeweekse werkdag naar kantoor ?

Harajuku Lovers parfum in G : Een lekker zoete , subtiele kokosgeur. Een beetje te vergelijken met die van de cocos body butter van The Body Shop. Krijg er geregeld complimentjes over. Had het gekocht in een opwelling , het stond in de afslag in een kleine parfumerie in Den Bosch. Als deze flacon op is haal ik er zéker een nieuwe !
–  The Body Shop cream blush om snelsnelsnel in de auto op te smeren. Ziet er natuurlijk uit en het is bijna onmogelijk om hier iets mee te misdoen – dus geen probleem als het nog wat donker is buiten.
David & Goliath lippenbalsem in Rock Candy (“Boys are stupid , throw rocks at them!“) smaakt naar Shalimar van Guerlain – een legendarisch parfum. Het was in het begin wat wennen , maar nu is het één van mijn favo balsems.
Estée Lauder Double Wear concealer. Want TL-licht eist nu eenmaal een mooie , egale huid.
Chanel les 4 ombres in Nymphéa. Hey , je moet toch iets met al dat geld dat je verdient ?

5 Comments

 • 8 jaar ago

  @ Neonrocks : Mercitjes. Ik <3 foto's maken !

  @ Nicky : Ja , ik zit aan de receptie van een superleuk bedrijf (dat ik natuurlijk niet kan noemen) - zo'n leuke job.

  @ Eva & Maaike : Welkom bij de fanclub ;)

 • 8 jaar ago

  Jaa! Ik kreeg van Laura zo’n ceamblush cadeau en kben er zo blij mee! Is zowat een holy grail geworden voor mij.

 • eva
  8 jaar ago

  Heel leuke post om te lezen. Ik heb ook de cream blush van TBS en ben er ook heel tevreden over.

 • 8 jaar ago

  Ooh, chanel!

  Wat is je baantje precies? Receptioniste?

 • 8 jaar ago

  Haha, leuk om te lezen! Wat maak jij er ook altijd prachtige foto’s bij, super! ;)

  xoxo

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close