Menu & Search
Joliette invites: a M.A.C. Vibe Tribe night

Joliette invites: a M.A.C. Vibe Tribe night

JoliettexMACvibetribe_bis

Vergeet de weersvoorspellingen, lieve lezer, vergeet het nieuws. Ik stel voor dat we de nieuwe maand mooi inzetten! Een strikt beleid van good vibes only. <3 In die optiek: om de nieuwe maand mooi in te zetten, een kleine treat. Joliette (hi!) & M.A.C. houden een Vibe Tribe avond in de Pro Store in Antwerpen op 8 juni, volgende week. En jij bent uitgenodigd. :)

Your vibe attracts your tribe, enzo. Bij druilerig weer haal ik mijn favoriete moodfix boven : het fel fuchsia van Lickable of het perfect matte Dita Von Teese rood. Iets zegt mij dat ik daar niet alleen in ben. Dus, mes chères, calling all make-up addicts! In de spirit van M.A.C.: all ages, all sexes, all races.

Om er bij te zijn volgende woensdag, is het tijd om jouw favoriete M.A.C. make-upje(s) erbij te halen en de good vibes met mij te delen! Selfies, collages, flatlays, deel de make-up liefde onder de hashtag #LalaGoodVibes en/of mail mij op lisha@joliette.be met jouw creatie.

vibetribeside

instagram:
#LalaGoodVibes @lalalisha

twitter:
#LalaGoodVibes @lalalishaa

facebook:
#LalaGoodVibes bij jouw bericht

& snap mij jouw good vibes! @lalalishaaa

Ik kan in totaal 5 keer 2 lezers (of lezer + 1) uitnodigen voor dit make-up feestje. Kom deze toffe, festival-geïnspireerde zomercollectie ontdekken in de Pro Store samen met mij, make-up artists, partyfood (& -drinks), goodiebags, lalala … ‘k Zie je woensdag? x

Save

5 Comments

 1. 6 jaar ago

  Ooh zo leuk, ik zou er graag bij zijn, maar ik vraag mij of ik dat zou halen met het werk :(

  • 6 jaar ago

   @Beautiful Day 4 Make-up : Nee, inderdaad. Jammer, had fijn geweest je erbij te hebben – ongerwijfeld te volgen op instagram en snapchat maar de M.A. krijg ik er niet door geduwd.

 2. 6 jaar ago

  @ Dhini : Wat jammer! Nevertheless, good vibes & make-up vanuit Antwerpen! <3

  @Kiss & Make-up : Dat kan niet anders, gewoon. :) Winning combo.

 3. 6 jaar ago

  Zal zeker plezant worden :-)

 4. 6 jaar ago

  Wat lijkt mij leuk, alleen denk ik te ver weg voor mij