Menu & Search
Joliette invites: a M.A.C. Vibe Tribe night

Joliette invites: a M.A.C. Vibe Tribe night

JoliettexMACvibetribe_bis

Vergeet de weersvoorspellingen, lieve lezer, vergeet het nieuws. Ik stel voor dat we de nieuwe maand mooi inzetten! Een strikt beleid van good vibes only. <3 In die optiek: om de nieuwe maand mooi in te zetten, een kleine treat. Joliette (hi!) & M.A.C. houden een Vibe Tribe avond in de Pro Store in Antwerpen op 8 juni, volgende week. En jij bent uitgenodigd. :)

Your vibe attracts your tribe, enzo. Bij druilerig weer haal ik mijn favoriete moodfix boven : het fel fuchsia van Lickable of het perfect matte Dita Von Teese rood. Iets zegt mij dat ik daar niet alleen in ben. Dus, mes chères, calling all make-up addicts! In de spirit van M.A.C.: all ages, all sexes, all races.

Om er bij te zijn volgende woensdag, is het tijd om jouw favoriete M.A.C. make-upje(s) erbij te halen en de good vibes met mij te delen! Selfies, collages, flatlays, deel de make-up liefde onder de hashtag #LalaGoodVibes en/of mail mij op lisha@joliette.be met jouw creatie.

vibetribeside

instagram:
#LalaGoodVibes @lalalisha

twitter:
#LalaGoodVibes @lalalishaa

facebook:
#LalaGoodVibes bij jouw bericht

& snap mij jouw good vibes! @lalalishaaa

Ik kan in totaal 5 keer 2 lezers (of lezer + 1) uitnodigen voor dit make-up feestje. Kom deze toffe, festival-geïnspireerde zomercollectie ontdekken in de Pro Store samen met mij, make-up artists, partyfood (& -drinks), goodiebags, lalala … ‘k Zie je woensdag? x

Save

5 reacties
reageer

 1. 2 jaar ago

  Ooh zo leuk, ik zou er graag bij zijn, maar ik vraag mij of ik dat zou halen met het werk :(

  • 2 jaar ago

   @Beautiful Day 4 Make-up : Nee, inderdaad. Jammer, had fijn geweest je erbij te hebben – ongerwijfeld te volgen op instagram en snapchat maar de M.A. krijg ik er niet door geduwd.

 2. 2 jaar ago

  @ Dhini : Wat jammer! Nevertheless, good vibes & make-up vanuit Antwerpen! <3

  @Kiss & Make-up : Dat kan niet anders, gewoon. :) Winning combo.

 3. 2 jaar ago

  Zal zeker plezant worden :-)

 4. 2 jaar ago

  Wat lijkt mij leuk, alleen denk ik te ver weg voor mij

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close