Menu & Search

Jeremy Scott x M.A.C. (lente ’18)

Yay or nay? Jeremy Scott x M.A.C. voor deze lente.


Zo van die samenwerkingen die je 50% bagger vindt en 50% instant liefde. Ik haat het wanneer dat gebeurt, en ’t is wéér van dat. Want check deze lovechildren van designer Jeremy Scott en M.A.C. Mijn eerste reactie: ugh, nee. Toch begint mijn beauty loving hart je sneller te kloppen. Want, lieve lezer, laat ons eerlijk zijn: DAT CHEEK TRIO, omg! En dat lip palette is gelukkig veel leuker van binnen dan van buiten. De combinatie van neon en donkere kleuren komt perfect tegemoet aan mijn wispelturigheid.

De collectie oogt absoluut niet chique, er zijn irritant veel ‘leegtes’ in de palettes en de ongeremde randomness van Scott is de laatste jaren niet meer zo my cup of tea, maar om één of andere reden hebben deze twee palettes mijn volledige aandacht. “Waarom, M.A.C., waarom?“, aldus mijn bankrekening en mijn smaak die bijwijlen pretendeert goed te zijn.

0 Comments