It Started with a Kiss …

It Started with a Kiss … Deze getinte lipbalsem van Lush krijgt van mij al een 10 op 10 voor de naam – geniaal much? Maar Nomen est Omen zeggen ze vaak. Benieuwd naar wat we van dit product vinden :

Het eerste wat me opvalt aan het product is de geur. Nu ben ik normaal gezien niet zo’n fan van de combinatie appel & kaneel in augustus, het doet namelijk nogal kerstig aan. Maar dit gevoel krijg ik helemaal niet bij ISWAK. De kaneel is erg subtiel en de appeltjes zoet en eerder sensueel.

‘Balsem’ is een groot woord voor de heerlijk ruikende inhoud van dit tinnetje. Ik raad aan om er nog een extra balsem bij te nemen, wat heel voedend is hij niet. Nu, moest hij vetter en voedender zijn geweest, dan valt een deel van het natuurlijke effect weg en krijg je eerder een gloss. ISWAK is vooral een liptint – een stain, zegmaar. Dit geeft een heel mooie, natuurlijk effect op je lippen. Ach, ik zeg ‘natuurlijk’, maar dit schatje gaat behoorlijk fel als je dat wil. Kijk even mee:

naakte lippen – één laagje – een paar laagjes

Deze balsem kan je eigenlijk ook op je wangen aanbrengen. Dat heb ik dan ook gedaan en als ik je één tip kan geven : een ieniemini beetje geeft al behoorlijk wat effect. Dus kalm aan met deze balsem, of je ziet er al snel uit als een gezonde boerendochter.

Gisteren – een lazy sunday like no other – had ik me snelsnel opgemaakt. Ik had ISWAK aan op mijn wangen (onder mijn mineraal poeder – ik had namelijk wat te veel gesmeerd) en op mijn lippen, wat mascara en khôlpoeder  op mijn ogen en m’n moeder vond dat ik me heel mooi gemaquilleerd had. Hah, en dan moet je weten dat ik in de loop van de week meestal véél meer moeite doe … ;)

Conclusie : Een fijne lip- en cheek tint voor een gezonde blos en volle, juicy lippen.

It Started with a Kiss is verkrijgbaar bij Lush boetieks en on-line, voor €9,25 – ook verkrijgbaar in een bruine tint: Double Choc.

Meer Joliette

25 Comments

 • Jessica
  7 jaar ago

  Ik vind het te duur voor wat het is.

 • Caro
  7 jaar ago

  ooh leuk:D ( de naam alleen al) ,als ik niet op vakantie was was ik zo naar antwerpen gesneld;)

 • Charlotte Bxl
  7 jaar ago

  Zo blijkt maar weer eens dat je met weinig make up ook een mooi en opgemerkt resultaat kan bereiken :yes:

 • 7 jaar ago

  Wat een lief compliment, bedankt! Je hebt net m’n dag gemaakt ;) :yey:

 • 7 jaar ago

  Thx. Het is de fotos hoor … Zo’n close-up doet m’n lippen groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn :oeps: ;)

 • 7 jaar ago

  Bedankt :)
  Als balsem is hij niets bijzonders – eerder een afrader, wegens niet bijster verzorgend – maar als lip & cheek int is hij héél fijn, idd!

 • 7 jaar ago

  Oh, haha! Ja, dan is deze echt niets voor jou.

 • 7 jaar ago

  Echt hé?!

 • 7 jaar ago

  Bedankt :bloos:

 • 7 jaar ago

  OOOOOOWWWWHHH lalaaaaaa ^^ sexaaahh!!! en ik kan weer niet wachten tot p10p over is!!

 • E
  7 jaar ago

  Ik volg nog een hoop andere (leuke) beautyblogs, maar Joliette wint -in mijn ogen dan- hands down de prijs voor de leukste en meest originele schrijfstijl!

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit!

 • 7 jaar ago

  Deze ga ik nu zéker halen, dankje voor de tip!

 • 7 jaar ago

  Erg mooi. Je hebt trouwens prachtige lippen!

 • 7 jaar ago

  Je hebt mooie lippen! Ziet er een goede balsem uit :)

 • 7 jaar ago

  Wat een supermooi resultaat geeft die balsem! Ik ga ‘m zeker kopen als mijn P10P voorbij is :D

 • 7 jaar ago

  De geur lijkt me echt heel erg vies. Ik heb een hekel aan kaneel en appel dus ja. :P

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit!

 • 7 jaar ago

  Nu heb je me wel héél benieuwd gemaakt ernaar!

 • 7 jaar ago

  wat een super leuke naam heeft ’t ook!

 • 7 jaar ago

  Mooi hoor!

 • 7 jaar ago

  Ziet er mooi uit!
  Leuke naam idd!

 • 7 jaar ago

  Klinkt erg fijn :D

 • 7 jaar ago

  mooie kleur! en wat heb je een prachtige lippen!

 • 7 jaar ago

  Typisch dat de snelle looks mooier uitdraaien dan degenen waar je veel tijd in steekt.
  Ik ben nu wel beneiuwd naar de geur ^^

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close