It-girl du jour : Georgia May Jagger

georgia-may-jagger-chanel-cruise-2010-11-01

Weet je nog,  dat eerste artikel over de nieuwe Rimmel lipsticks? Georgia May Jagger is het gezicht van de campagne en toen was ze nog een behoorlijk nieuw gezicht. Maar nu is ze overal compleet logisch als je ’t mij vraagt want ik vind ze gewéldig en helemaal nu : nonchalante blonde lokken, zwoele lippen met een grappig spleetje tussen de tanden, een modellenfiguur maar mét benen en billen, … Een grungy Brigitte Bardot, quoi.

Karl houdt ook van haar. Hij trok haar z’n nieuwste cruise collectie aan en placeerde Geaorgia voor zijn lens. Check de foto’s en let daarbij ook even op de babyblauwe nagellak. Volgens mij geen Nouvelle Vague, dus … binnenkort een nieuwe it-kleur van Chanel ?!

georgia-may-jagger-chanel-cruise-2010-11-04

georgia-may-jagger-chanel-cruise-2010-11-06

georgia-may-jagger-chanel-cruise-2010-11-07

georgia-may-jagger-chanel-cruise-2010-11-08

Georgia May Jagger voor Chanel Cruise 2010-11 Saint-Tropez
Model : Georgia May Jagger
Fotograaf : Karl Lagerfeld

b r o n : Nitrolicious

Meer Joliette

13 Comments

 • 7 jaar ago

  Wat grappig, heb net baby blue van Koh! op m’n nagels gelakt en op het eerste zicht lijken deze twee lakjes heel erg op elkaar! :) Vind haar trouwens wel iets hebben, maar dat spleetje tussen der tanden vind ik eigenlijjk wel een no go. :)

 • 7 jaar ago

  Ze heeft inderdaad wel iets, maar van zo’n spleetje tussen de tanden gruwel ik echt. Zelf had ik net zo’n spleet en heb hem laten ‘toemetsen’.

 • 7 jaar ago

  mwah. ze is mooi opzich, het spleetje kon erger, maar die blik in haar ogen staat me echt niet aan. :P zo’n domme blik. alsof ze zelf niet helemaal psychisch in orde is. haha

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Ik weet niet of ik het schattig moet vinden of een goal moet maken… Grapje natuurlijk :) ik vind zo’n spleetje tussen de tanden echt waanzinnig karakteristiek en die laatste foto is echt heel erg mooi (& so is the dude in the background).

 • Anneleen
  7 jaar ago

  Een van de weinige modellen die ik echt mooi vind! Het spleetje geeft haar echt karakter!

 • 7 jaar ago

  Oooooi had ik ook een spleetje tussen m’n voortanden (op laten vullen, dus nu niets meer van te zien).. Maar dat van haar is geen spleetje meer te noemen, ze mist gewoon een hele tand! :P

  No, don’t like her..

 • 7 jaar ago

  Waaauw prachtig :o

  x Martine
  .-= CommentLuv link : My Whole New Camera! =-.

 • 7 jaar ago

  Deze dame is een mooie mix tss de jonge Brigitte Bardot en Kate Moss, vnd ik dan persoonlijk :-)

 • 7 jaar ago

  Ik vind haar erg knap, maar dat spleetje vind ik er toch wel even gek uit zien ;p

 • 7 jaar ago

  Die lichtblauwe kleur is inderdaad al eerder gespot op de catwalks en is geen Nouvelle Vague. Fall kleur? Maar goed, terugkomend op het model: als ze haar mond dichtdoet vind ik haar te pruimen. Anders mag ze wat mij betreft naar huis.

 • 7 jaar ago

  kwilbabyblauwenagellak!
  .-= CommentLuv link : Shoplog & NOTD mei 2010 =-.

 • E
  7 jaar ago

  Met haar mond dicht snap ik wel dat ze een model is, maar open… Hemel nee! Handelsmerk of niet, ik vind zo’n spleetje tussen de voorste tanden toch echt niet mooi :)

 • 7 jaar ago

  Mooie foto’s! :luv:
  op de eerste foto ziet het er idd babyblauwe nagellak uit…heel mooi!
  .-= CommentLuv link : Blog Sale 2! =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close