Menu & Search

Interieur inspiratie: a Cali kind of Christmas

Mijn inspiratie dit jaar is een zonnige, kleurrijke, Californische kerst. Vrolijk, speels en optimistisch.


Nog een paar nachtjes slapen en de kerstboom mag weer worden bovengehaald, yay! Natuurlijk houdt niet iedereen zich aan de ‘regel’. Zo heeft mijn moeder haar (kunst)boom al gezet halverwege november. Mijn vader stuurde mij een fotootje via WhatsApp: een mooi gedecoreerde boom en een nog mooiere, glowing mama, haha.

Ik mik op 6 december. Dezelfde boom als altijd. Dezelfde decoratie die ik door de jaren heen bij elkaar heb verzameld. Ik hou van eclectisch: liefst leuke herinneringen dan alles matchy-matchy. Het idee van een perfect beige boom, een goud thema of strikt rood-groen is niet aan mij besteed.

Ik maakte een collage van mijn kerstdecoratie inspiratie en deel deze vandaag graag met jou. Mijn inspiratie dit jaar is een zonnige, kleurrijke, Californische kerst. Vrolijk, speels en optimistisch. Enjoy!

[korra_icon icon=”star”]

Interieur inspiratie: a Cali kind of Christmas

[korra_icon icon=”moon”]

Bezoek voor meer inspiratie zeker de bronnen die ik gebruikte voor de interieur- en tafelschikking foto’s:

Design Love Fest

DIY Floral Tree
Holiday Movie Night
Wooden Bead Garland DIY

Nesting With Grace

Christmas Entertaining Ideas and Casual Table Setting

My Domaine

Inside a Festive Home That Makes Holiday Décor Look CHIC

Devon Rachel

My Christmas Decor Around the House

4 reacties
reageer

  1. 4 maanden ago

    Leuke inspiratie, ik vind de glazen van de Sissy Boy erg mooi!
    Liefs,
    Yara

  2. 4 maanden ago

    die boom met al die bloemen in <3

archief

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close