Menu & Search
Instant good vibes (& glam): Dior Addict Lacquer Sticks

Instant good vibes (& glam): Dior Addict Lacquer Sticks

Ah, Dior Addict lipsticks! Hartjesss! Ik heb door de jaren heen een hele collectie gehad: mijn eerste was Beige Perfection en die heb ik twee keer opgebruikt. Halverwege de derde was ik nude lippen plots beu – volgens mij is die kleur ook discontinued? Het diepe berry 967 Gotha was mijn laatste aankoop en eversince de nieuwe favoriet. Door het gebruik van gel in plaats van wax, hebben de lipsticks een heel typische glossy finish.
Toen Dior z’n nieuwe Dior Addict Lacquer Stick voorstelde – hoe heerlijk is de neonesque campagne met girl-crush Jennifer Lawrence? – had ik de nieuwe formule eerlijk gezegd onderschat. In die zin dat ik zoiets had van die lipsticks zijn al glossy, ’t zal wel gewoon een soort van repromote of gimmick zijn. Maar een lipstick geïnspireerd door LA, glam doch comfy (winning combo! <3), … toch heel benieuwd naar.

Sowieso crushing hard wat betreft de luxueuze zwarte huls met roze highlights. Swatches gemaakt. Mooi. Op mijn lippen geprobeerd. Verliefd! Eerste indruk was: “Ok, dit is een hele glossy lipstick.” Evolueerde naar: “Ok, dit is een hele comfy, glossy lipstick.” Tot ik uiteindelijk tot de conclusie kwam dat de lipstick op mijn lippen was getransformeerd naar een soort van glossy, met olie verrijkte balsem/stain/stick hybride. Mijn lippen zien er fully dressed uit, maar voelen hypercomfy. De lightweight formule (met 5 oliën en bijenwas leer ik later) lijkt bijna huideigen, een olie die bijna volledig in mijn lippen lijkt te zijn getrokken.

For this new generation of lacquers, I wanted the comfort of a hydrating balm without compromising on colour intensity and shine.”

– Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup

[korra_small_gradient_separator]

De lipstick zou zes uur moeten blijven zitten, dat haalt hij bij mij niet. De kleur heeft mijn lippen gestained maar de glossy finish heeft stevig afgenomen. Then again, het is ook wel mooi zo. Het heeft iets sensueel, minder dressed. Allezja, slightly undressed heeft natuurlijk ook iets. Toch: opnieuw aanbrengen na een paar uur.

Voor de full face swatches – zoals helemaal onderaan gepresenteerd – heb ik gewoon selfies gemaakt met m’n iPhone terwijl ik met m’n roze sweater aan in de zetel hing. (My glam life!) De lipsticks geven me een instant glam vibe, wtf? Ik heb ze bij deze blogpost gezet ten behoeve van de wetenschap/onze liefde voor make-up, lieve lezer. (Lees: don’t judge. Jaloers zijn op mijn fabuleuze roze sweater wél toegestaan.) Omdat je moet weten dat je, stel, wanneer je vijf minuten de tijd krijgt om te preppen voor een feestje je 1/ jezelf in een jurk of andere party-outfit hijst, 2/ een Dior Addict Lacquer Stick over je lippen haalt (de rest van je gezicht kan je gewoon zo laten, misschien beetje concealer en poeder om de teint te egaliseren) en 3/ bam! 💥 klaar én nog tijd om drie minuten door je instagram feed te scrollen. #winningatlife

Momenteel op mijn radar: de kleuren Tease (een fris rozig nude) en Bubble (bubblegum roze) voor deze lente. *-*

18 kleuren
in de parfumerie
€34,50

swatches

(Oeps, onscherpe iPhone 5 selfies! Echt keer kijken voor een 7… 👀💁🏻)

2 Comments

  1. Manon
    5 jaar ago

    turn me dior vind ik wel mooi

    • 5 jaar ago

      Ik ook! Draag hem al de hele week en kan er niet genoeg van krijgen. <3