Menu & Search

Instamood: zondag basics

Walvissen trekken naar Californië, egeltjes hebben een winterslaap, ik heb zondag. Elke zondag. Om de zeven dagen gaat mijn lichaam instictief in stress-vrij modus om te genieten van de belangrijke dingen in ’t leven: Netflix, lekker eten, ronddwalen en nieuwe releases doorlopen om de tofste nieuwe producten te ontdekken. <3

1 / Checking in bij het vijfde seizoen van American Horror Story: Hotel. Tegen alle verwachtingen in eigenlijk geen fan van (campy, slechte acteerprestaties van Lady Gaga, bizarre verhaallijn en irritante personages), maar niet kijken is dan ook weer geen optie. Thoughts? (P.S. Eindelijk mijn Bodum theepot gekocht en non-stop aan de thee. Vooral rozenbottel en hibiscus, yum.)

2 / Het voorgeborgte ruikt naar goedkoop parfum, maar deze van H&M is een uitzondering op de regel. Zalig vind ik hem. De behoorlijk unisex compositie van kaneel, violet en amber werkt rustgevend. Ik heb de roller in mijn handtas zitten om aan te brengen onderweg. Ja, vooral op stressmomentjes. Hey, we all have them…

3 / Naar Sissy Boy gaan voor kerstdecoratie, thuiskomen met een sweater. Uiteraard. Wel een hele warme laat-de-verwarming-maar-uit sweater. Eigenlijk spaar ik dus gewoon geld uit. *kuch* Voilà, aankoop verantwoord!

4 / Ontboezeming: ik ben een klein beetje verliefd op Gent. Sté gidste er onze Japanse vrienden rond, en ik volgde nieuwsgierig mee. De toerist uithangen in eigen land, heerlijk.

5 / Rice bowl met glazed buikspek bij de neven in café Camino. Niet alleen mijn favoriet adresje op de Vrijdagmarkt in Antwerpen, het is altijd jagen op een vrije stoel. Gisteren nog terrasje gedaan daar, perfect herfstweer ofniet ?!

6 / Instagram van twee weken geleden met een paar nieuwigheden op mijn bureau. Bobbi Brown Luxurious lipstick, M.A.C. A Little Lusty blush, Essie Leggy Legend, Kérastase blow-dry cream, het Burberry camo eye palette, & boekenbeurs-tip: Make-up. My Story van Elke Willemen.

Save

3 Comments

  1. 7 jaar ago

    Extra noot voor Rotterdam: die sweater. #genoteerd

  2. 7 jaar ago

    Uiteraaaard ben je verliefd op Gent, hoe kan dat ook anders;) #mycity

  3. 7 jaar ago

    Oh allez, dat H&M parfum ga ik eens een kans geven dan!