Menu & Search

Instamood: januari randomness

De afgelopen week heb ik niet veel meer gedaan dan zetelvegeteren (en één voor één al mijn teerbeminde ingewanden uitbraken #top) dus veel spannends was er niet te vinden op mijn instagram. Waarvoor uitvoerig excuus. Maar I’m back from the dead met een geïmproviseerde blogpost: een paar random snapshots van de afgelopen weken.

links mijn bureau: one hot mess met home-made latte, iPhone, iPad, één valse wimper en mijn Molton Brown babygeurkaars #cuteness rechts Altijd leuk: de nieuwste lookbooks in de inbox. Verliefd op een paar stuks van Essentiel én de lipstick in de shoot. (Hey, Bblogger hierzo.)

The past week I haven’t been up to … well … anything, really, other than vomiting my heart and brains out two weekends in a row (hashtag FLU FROM HELL). Hence the radio silence over at my twitter and instagram. However, I’m back from the dead now – sort of, colour me zombie –  and I’ve improvised a blogpost with random snapshots of the days weeks past.

left my desk: one hot mess including home-made latte, iPhone, iPad, (apparently lost) false eyelashes and my cute Molton Brown minicandle right I just love going through the new collections as soon as they hit my inbox. Fell in love with a few Essentiel things and … the lipstick used in their shoot. (Hey, Bblogger ova here!)

boven Nieuwe liefdes: roze nagellak en Chanel Pirate. Die laatste is dus niet van mij. Yup, SO going to happen …  onder Tijdens de twee dagen interbellum viel de eerste sneeuw – yey! – en kon ik ondanks een VERY bad hair day (al je vingers en oren verbranden aan de krultang die in alle haast op geen enkele lok pakt behalve de twee voorste waardoor je er kei-onnozel uitziet) verbergen onder de glamoureuze hoodie van mijn donsjas.

above New loves: pink polish and Chanel Pirate. The lipstick isn’t mine, though. But hell yes, SO going to happen … under During the two-day interbellum, Antwerp was covered in the first snow – yey! – so I could secretly hide my very bad hair of that day (you know those days when you burn all your fingers and ears on the curling iron but fail to actually get the hair to curl except for the two front tresses which makes you look ridiculous). Hooray for glamorously large hoodies on down coats. <3

Niet buiten = niet soldenshoppen. (Huil, jammer, jank!) Bij wijze van compensatie mag ik van mezelf voor die Zoe Karssen sweater gaan die ik al een tijdje zit te lemmen. MAAR IN WELKE KLEUR?

Not being able to go run around = not being able to score amazing sale finds. (Weeping, crying, sobbing!) As a matter of compensation, I’m allowing myself to go for that Zoe Karssen sweater I’ve been lemming. BUT WHICH COLOUR? 

De Rebecca Minkoff tas van Kelly die ze scoorde in New York. Ik twijfelde toen nog (maar wat de hel ga ik doen met zo’n klein tasje, right?) en nu zou ik er keihard wél voor gaan. Heb me sinds NY al zeker op vijf verschillende momenten bedacht dat ik zo’n handig(/fierce) klein ding nodig heb. Meh.

The Rebecca Minkoff bag that Kelly bought in New York? Back then I doubted whether or not to get one too (what the hell would I do with such a small handbag, right?) but now I would most definitely go for it. Since NY there’ve been at least five moment where I caught myself thinking how much I need a small thing like that. Meh.

15 Comments

 1. 9 jaar ago

  Leuke foto’s :D x

 2. 9 jaar ago

  De grijze met ‘Madame’! Beautiful! xoxo

 3. 9 jaar ago

  Looovee your red lips!

 4. 9 jaar ago

  Ik vind de mintkleurige erg leuk, zal je mooi staan ook denk ik ^^

 5. 9 jaar ago

  Super leuke foto’s!

 6. Chiara
  9 jaar ago

  Ik zou voor de mintkleurige gaan :)

 7. 9 jaar ago

  Aaah Zoe Karssen sweaters zijn leuk! Die Boy scouts zijn tof, maar ik vind die Madame ook wel iets voor jou! Lovely foto’s zijn het, hoe heet dat lettertype onder de foto’s btw? Oh en je gaat er een follower op Instagram bij krijgen. ^^

 8. 9 jaar ago

  Hmmm mint! Dat gaat u denk ik echt goed staan en is net wat frisser/specialer dan roze :)

 9. 9 jaar ago

  Die tas van Rebecca Minkoff staat al meer dan een jaar en een half op mijn verlanglijst!
  Ik moet en zal deze hebben! :-P haha…

 10. 9 jaar ago

  Leuke foto’s :-)

 11. Uw hot mess kan nog een puntje zuigen aan mijn hot mess. Het lijkt alsof orkaan Katrina even is binnengewaaid.

 12. 9 jaar ago

  leuke foto’s :) en ik kan ook niet kiezen bij de sweaters

 13. 9 jaar ago

  Die lipstick! Yay! Mooie foto’s !

 14. 9 jaar ago

  Neee, die roze trui! Die is keileuk!
  En ik hoop dat het nu weer beter gaat? :D

 15. 9 jaar ago

  Ik zeg nu mint! :) En hot mess op uw bureau? Waar?? :p Je zou het bij mij eens moeten zien, lol!