instadiary: back to bob & andere plannen

instadiary: back to bob & andere plannen

 

1/ Ik heb nieuw haarrrr! Allez ja, ‘nieuw’ … Vlak voor de Japan trip in 2015 liet ik mijn bleached bob donker verven en besloot ik mijn haren te laten groeien. Nu, twee jaar en een paar lifechanging avonturen verder – wat, gevoel voor drama, moi? – ga ik back to blonde(ish). De bob niet te kort, niet te lang, gewoon een fris kopke. Voelt lekker. De selfie hierboven maakte ik gisterennamiddag, een chille dag met plannen noch make-up, zalig.

2/ Ik startte mijn lang weekend met een uitgebreid bad. Mijn trapeziumspier speelt een beetje op – ah, de vele geneugten van ouder worden – dus dat betekent stretchen, veel bewegen en helemaal onderuit in bad. (Yay!)

3/ Resultaat van een namiddagje Gent, lalala…

4/ Ik tel stilletjesaan af naar 10 jaar bloggen, waarvan acht jaar gecombineerd met een full-time job en zes jaar op mezelf wonen. Ondertussen al een jaar met Steven. De balans zoeken tussen de verschillende aspecten van mijn leven is uitdaging die steeds groter wordt, en ik kan niet meer op één hand tellen hoe vaak ik heb gezegd: “Ik moet echt stoppen met bloggen,” waarop ik elke keer het antwoord kreeg: “dat kan je niet en dat wil je niet.” En da’s waar. :) Hey, ik weet teminste waarom ik moe ben/waarvoor ik moe wil zijn. <3

5/ Regelmatig uitwaaien is key. Vlakbij het MAS wonen wil zeggen om de andere dag, of ’t scheelt niet veel, het dak op met het mooiste zicht op de stad en de scheldebocht. Liefst vlak voor zonsondergang, om het licht zien veranderen door het geribbelde glas onderweg naar boven.

6/ We zijn onze reis naar Navarra (noorden van Spanje) aan het uitwerken en ik wil eigenlijk gewoon NU het vliegtuig opstappen en daar zijn. *-* The middle of nowhere, onder de sterren. Het plan is om een week volledig off-line te gaan, wat wel moet lukken gezien de woeste wildernis daar. Hou dit voor je: we zitten ook een paar dagen in Bilbao ter compensatie / voor onze levensnoodzakelijke wifi fix. (foto door Lluis de Haro Sanchez)

7/ Over trippen gesproken, wie niet zou weten wat te doen dit weekend: ga naar de film. Bij voorkeur naar de nieuwe Disneyfilm Beauty & The Beast. Magie, Emma Watson als een epische Belle én alle liedjes van toen we klein waren. <3 (Meezingennn!)

8/ Al dan niet te combineren met een bezoek aan het MoMu hier in Antwerpen. Margiela, The Hermès Years is een zalige expositie en de genialiteit van Margiela zindert al een dikke week na bij yours truly. Absolute aanrader.

Bey meme niet van mij. / Navarra foto door Lluis de Haro Sanchez

Save

Meer Joliette

3 Comments

 • 6 maanden ago

  Je haar is leuk, past echt mooi bij je! En jaaa, beauty & the beast, was zo mooi!
  Ben al benieuwd naar jullie trip, altijd leuk!

 • 6 maanden ago

  Dankjewel, Manon. :)

 • Manon
  6 maanden ago

  Die bob staat je zo leuk

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close