Menu & Search
Instadiary

Instadiary

instadiaryupdate3De afgelopen weekends waren druk, dus zaterdag en zondag heb ik mezelf opgesloten op mijn appartementje om blogposts voor te bereiden voor wanneer ik in Japan zit. Dat is over een week. EEN WEEK! *adem in, adem uit* Een snelle recap van de afgelopen weken…

boven
Nieuw nieuw nieuw, omdat iedereen het doet en ik niet achter kon blijven: een fotootje en een welkomberichtje in de sidebar. Het schijnt een mindfuck te zijn: wanneer u als lezer meteen ziet wie er achter de blog zit, voelt u zich meer welkom. En wordt de blog vaker bezocht. CIJFERS! (Eh nee, bij nader inzien leek het me wel logisch om er zoiets op te zetten. Beetje onnozel dat ik dat nooit gedaan heb. Basic beleefdheid: welkom op mijn blog! Dat en ik had plots een representatieve foto.) / Speaking of which, waarom is poseren zo moeilijk en valt er nooit een goede portretfoto te maken tenzij je totaal onbedoeld in een poging om het delen van uw nieuwe lipkleur de perfecte selfie schiet? Yup. Als ik dat had geweten had ik mezelf een beetje bijgepoederd en mijn haar gekamd. #storyofmylife /  KATYYY PERRYYYY! (Uhu, een herhaling van de vorige InstaDiary maar ’t is Katy Perry. Y’all deal with it. Plus beste bril ooit. Ik wil prismatic glasses voor elke dag.) / JPN! Toen nog een maand, nu nog een week, het aftellen is SO ON!

onder
Een prinsessenweekend in Brugge voor de nieuwste Disneyfilm die woensdag uitkomt: Cinderella. Lalala… LOVED it! <3 / H&M Home is geopend in Gent. Snel in Antwerpen, kthx! / Een dagje Parijs met Paulien, Axelle en Caudalie. Zalig! / Groetjes van de gehele Joliette redactie: Stitch, Marie, Eeyore en Cinderella. Um, en de iMac… Winning team, wij!

instadiaryupdate2

12 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. 3 jaar ago

    Aftellen naar Japan…Aaaahhh excited x 1000 denk ik dan!!
    En ons prinsessenweekend, can we go back <3

  2. 3 jaar ago

    Ben nog niet in die H&M Home winkel geraakt, ben wel benieuwd!

  3. Super dat je naar Japan gaat! Ik ben al nieuwsgierig naar de foto’s!

  4. 4 jaar ago

    Japaaaaaaaan <3

  5. 4 jaar ago

    Ahhh Japan, wat supertof! Alvast veel plezier gewenst :)

  6. 4 jaar ago

    Lucky you, zo’n sprookjesweekend lijkt me heerlijk!

  7. 4 jaar ago

    Wat leuk dat je op princessenweekend mocht

  8. 4 jaar ago

    Leuke fotos!

  9. 4 jaar ago

    Ik blijf verliefd op je zonnebril

  10. 4 jaar ago

    Wat een prachtige foto’s! Super tof dat je naar Japan gaat!

  11. 4 jaar ago

    Wat een toffe foto’s allemaal weer!
    En wauw, Japan! Wat mega leuk.
    Liefs Lonneke

  12. 4 jaar ago

    Wauw, wat ontzettend gaaf dat je naar Japan gaat!