Menu & Search
Instadiary

Instadiary

instadiaryyy1

Stilte op de blog betekent meestal dat ik aan het rondrennen ben. Halve marathons, lieve lezer, tussen Antwerpen en Brussel en terug, nieuw materiaal verzamelend, jonglerend met camera en iPhone en, ahem, in alle eerlijkheid: hier en daar (“oeh, is dat zalm?”) een wandelend buffet leegrovend… It’s a tough job, but someone’s gotta do it. Jawel, achter de schermen is alles awesome maar daar bent u niet al te vet mee. Compensatie – allez, op z’n minst een verklaring – in de vorm van een kleine instagram diary.

80 jaar Lancôme vieren door in hun archieven te rommelen, de nieuwste innovaties te ontdekken en aan skincare te doen door te knabbelen van bovenvermelde amuses met zalm. / De Belgian girl geek uithangen op de 26ste verdieping van The Hotel Brussels. Lichtjes van de Avenue de Toison d’Or. / Katy Perry in Antwerpen. <3 Er zijn meerdere redenen waarom dit een geweldig concert was (kort: peace, love & casual feminisme) en waarom we dat nog eens moeten overdoen, kay Katy?

Rondrennen gaat beter in sneakers. Hallo Converse. / Barcelona reprise met Jill op de vreemdelingenmarkt op ’t Theaterplein de zaterdag. Calorieën voor heel maart! / Ok, en nu zéker… Het dessert en de koffie bij Kommilfoo, Vlaamse Kaai 17 in Antwerpen. Maar calorieën tellen niet in een sterrenrestaurant, zullen we dat afspreken? / Ik mag een M.A.C. oogschaduwpalette vullen en heb mijn hoofd al gebroken over het quad in kwestie. Vanilla, Naked Lunch, Twinks, Woodwinked? Orb, Green Smoke, Vex, Smut? ZO MOEILIJK! Welk quad zou jij samenstellen?

instadiaryyy2

12 Comments

 1. 7 jaar ago

  Leuke Instagram diary. Heb alleen nog maar positieve commentaren gehoord over Katy’s concert!

 2. 7 jaar ago

  Heel originele manier om een instagram diary weer te geven!

 3. 7 jaar ago

  Leuke foto’s!! Hoe leuk zo’n quad mogen vullen! All That Glitters, Sable, Satin Taupe, Sumptious Olive, Phlouf!, … Ah keuzestress!

 4. 7 jaar ago

  Katy Perry had ik ook wel willen zien :)

 5. 7 jaar ago

  Fijne foto’s! Benieuwd wat er in het MAC palette komt!

 6. 7 jaar ago

  Hah, zo cool, die weerspiegelingsfoto :-)

 7. 7 jaar ago

  Wat een leuke foto’s, en ohhh die churro’s, mmm!

 8. 7 jaar ago

  Ik krijg weer heimwee naar Barcelona door die churros :)

 9. 7 jaar ago

  Wat een leuke foto’s echt gaaf gemaakt!

  Xx

  elisabethsmusthaves.com

 10. 7 jaar ago

  Er is geen leven zonder vanilla, trust me!

 11. 7 jaar ago

  Wat leuk weer meid!
  En oh, Churros <3 wat ontzettend lekker is dat!
  Liefs Lonneke

 12. 7 jaar ago

  Leuke foto zo in dat glas, geeft echt een gaaf effect!