Menu & Search
Insta- & Snap Diary – maart ’16

Insta- & Snap Diary – maart ’16

instasnapdiary1

Eén van mijn voornemens voor 2016 was dat ik meer paars (de kleur van privé-afspraken) dan blauw (de kleur voor events en blog-related afspraken) in mijn agenda zou zetten en dat is keigoed aan het lukken. Schouderklopje voor mezelf, al blijf ik 24/7 on the hunt voor content, informatie, etc. Once a blogger, … Hoe minder ik er van mezelf mee moet/kan bezig zijn, hoe groter de goesting wordt om te schrijven. Nu nog een manier vinden om om te leren gaan met mijn overaanbod-induced bloggers’ block. Ondertussen maak ik handig gebruik van deze Insta- & Snap Diary om er een beetje info in te stouwen. Lalala …

Instagram

1 – Mijn winterhuid heeft nood aan lente. En aan deze Overnight Repair Serum van Dermalogica. Een oude favoriet herontdekt. <3 Damage controle is alles, ahum. 2 – Tijdens een bezoek aan het Belgische Kryolan HQ werd ik gemaquilleerd door Elke Stroykens. Ondertussen staat een babyblauwe eyeliner hoog op de wishlist. En iemand die mij elke dag wil komen airbrushen… 3 – Roxanne nam mij een aantal weken geleden mee naar de Port of Antwerp Antwerp Giants en omg, ik heb zo genoten van die match dat ik méér wil. Ondertussen stip ik maar al te graag een date aan met de Giants. Nooit gedacht dat ik zo into basketball zou zijn, maar voilà. Gi-ants! 4 – Er staat een Q&A van twee bladzijden in de Cizzo van deze maand. Dat is een gratis boekje bij de kapper, dus als je de Elle bent vergeten kan je mij lezen. Allezja, of gewoon mij lezen. *wink wink nudge nudge*

via Instagram (@lalalisha)

Snapchat

snapdiary2

1Een stapel Starbucks. Of hoe het leven zou moeten zijn. (In alle eerlijkheid: de onderste was voor Jill, ik zat op haar te wachten in het station.) 2 – Story of my life: moe zijn. Ik <3 dat ik het altijd druk heb, mijn wallen ook (zij floreren). Mijn koffie heeft het opgegeven en probeert mij niet meer wakker te krijgen. De zombie-apocalyps begint bij mij, lieve schatten. 3 – Ik ben een gloss-hater. Deze van Aveda vindt echter steeds vaker zijn weg naar mijn lippen. De kleur (947) is perfect bijna-nude bruinroze, de textuur is bijzonder fijn voor een gloss en het is gewoon liefde. Tipje! 4 – Snapchat = selfie central. Spiegelselfie bij Les Filles in Brussel, tijdens een Head & Shoulders event. 5 – Iedereen heeft dit Furla ‘Metropolis’ handtasje ondertussen wel in minstens één kleur. Ik hield het, ondanks mijn roze-tassen-tic en het feit dat de Furla Metropolis in meerdere tinten roze bestaat, braaf bij zwart. (Om mijzelf te belonen moet ik het misschien toch ook maar in roze halen.)

snapdiary1

1 & 2 – Bloemen bij Les Filles (Brussel) tijdens de Head & Shoulders press brunch. Heerlijke locatie, interessante babbel met mensen van het merk (mijn kennis over wat roos is en wat de formule van Head & Shoulders er aan doet is weer opgefrist) én lekker eten. 3 – Koffiedate met Jack’s Beauty Line. Prachtige brushes & mooi verhaal erachter. 4 – De nieuwe releases van Maison Lancôme voor de eerste helft van 2016. Samenvatting: hell yes! 5 – Selfies met Isabelle chez Lancôme.

snapdiary3

1 – Een hele leuke (en mooie) nieuwe Chanel lip release liggen. You’re gonne love it! 2 & 3 – Onderbelichte instax, maar het bewijs dat ik écht ook nog een leven heb naast de blog. Soortvan. Hier met twee van de favoriete vrouwen in mijn leven (lucky me): de zus en de oma. <3 4 – ‘Speed daten’ met een paar merken, keitof concept. Veel ontdekken op heel korte tijd tijdens one-on-one babbels met mensen achter het merk, hier Biotona. 5Mijn standaard modus, mes chères: test modus. 24/7 on! Wie goed kijkt spot Sisley, Guerlain en By Terry. Een paar goede reviews zijn onderweg, quoi.

via Snapchat (@lalalishaaa)

*
Ik hoop dat jouw maart ook een beetje fijn was. Dat april nog beter mag worden! x

Save

9 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 5 jaar ago

  OMG ik hou van Jack brushes !!! Waar koop jij ze ? Ik heb ze enkel nog maar in het buitenland gevonden.
  xx
  ps: leuke blog!!

 2. 5 jaar ago

  Leuke foto’s!
  Liefs,
  Yara

 3. 5 jaar ago

  Hoera voor leuke afspraken! En Starbucks, want ja… daar ben ik wel jaloers op. Nog altijd bummed dat we in Hasselt geen echte Starbucks kregen en slechts een ‘corner’ waar ze de helft van de kaart niet hebben en de andere helft uitverkocht is.

 4. 5 jaar ago

  Haha, omg, jullie denken zo hard zoals mij, LOVE IT. <3 Hele blogpost over vanalles, pikken jullie vooral Starbucks op. XD

 5. 5 jaar ago

  @ Femke : Danku! :D <3
  @ Kiss & Make-up : Altijd welkom thuis voor een Starbucksje doen. ;)

 6. 5 jaar ago

  Leuke Diary, het is al een eindje geleden dat ik nog eens naar de Starbucks ben gegaan :)
  X

 7. 5 jaar ago

  Leuke diary. Omg Starbucks, ik kom er ook steeds vaker.

 8. 5 jaar ago

  Zeer leuke recap :-) En jaaa, Starbucks everyday please! Hier Japan is Starbucks tenminste betaalbaar! In Zwitserland kom ik er zelden omdat ze alles zo belachelijk overpricen.

 9. 5 jaar ago

  Jij hebt altijd echt leuke snapchat foto’s !