Over Joliette


de blogger de blog contact


de blogger…

2017

Lisha

Hallo lieve lezer. Ik ben Lisha L. (internet voor ‘Jelissa Leffelaer’). Ik ben 31, woon samen met Steven op ’t Eilandje in Antwerpen en ik blog. Hier. :) De grootste variabelen in mijn leven zijn mijn coupe (ik ga regelmatig van lang naar kort, van donker naar blond en weer terug), mijn woonplaats (ik lach wel eens dat ik hippe buurten in ’t Stad verzamel, maar als ik heel eerlijk ben: I ain’t kidding) en de grootste constanten mijn liefde voor cosmetica, the good life, paranormale horrorfilms, muziek en schrijven.

Naast de blog ben ik full-time secretaresse (dat law firm life), heb ik al wel eens een creatief projectje en werk ik op freelance basis als copywriter en content creator.

lees Lisha’s artikels


Gastbloggers

Kora-Lee

Beauty lover, food addict, white shirt collector, occasional globetrotter en Lisha’s favoriete parfum snob. Deelt zo af en toe haar ontdekkingen, favorieten en beauty-beslommeringen op Joliette.

sinds 2016

lees Kora-Lee’s artikels

Joppe

Zelfverklaarde kameleon. Online creative met een liefde voor alles wat blinkt of glittert. Schrijft over alles, van Het Leven met een hoofdletter L tot Rihanna’s laatste look.

sinds 2018

lees Joppes artikels

Leen Van Severen

Ik wist de fabuleuze Leen (Lena Lena Est Là) te strikken voor een column op Joliette: Lena Lena Pour Les Recessionista’s. Schrijft nu o.a. voor Elle, Knack, en oh ja: een boek (Chapeau!).

 van 2010 tot 2011

lees Leens columns


naar boven


& de blog

 

Knack Weekend Blog Awards in beauty
1st in 2012 & 2015
2nd in 2013, 3rd in 2014

op Bloglovin’

op Facebook

op Pinterest

Ik begon Joliette.be op 7 september 2009. Oorspronkelijk als ‘beauty blog voor Belgische beauties on a budget‘, een weblog van een aan cosmetica verslaafde Antwerpse studente. Enkele jaren later was er de eerste job en daarmee steeds meer luxeproducten. De blog evolueert mee naargelang mijn leven verder hobbelt, en blijft gewoon een digitaal dagboek van mijn beauty-gerelateerde ontdekkingen en escapades. Ondanks het feit dat ik na al die jaren flink wat kennis en ervaring heb verzameld – bon, dat en een toch wel lichtelijk schandalig arsenaal aan lipstick – blijf ik au fond een ‘kritische consumente’ met een liefde voor beauty en de goesting om er over te schrijven.

Joliette is mijn blog en missie: een cool girls’ guide voor make-up, skin care en het goede leven. 100% persoonlijk en maar 0,1% gefilterd. (c/o de telefoontjes van de mama en de papa: “Zoude da nu wel op internet zetten?!“)


naar boven