Menu & Search
In Mijn Handtas: 5 basics

In Mijn Handtas: 5 basics

IMG_8713

De handtas is de raspberry pink Philip Lim die ik deze zomer adopteerde. De inhoud: vijf basic items die ik maar al te graag meezeul. Sommige al maanden en maanden… Benieuwd?

1. een heerlijke balsem

Zo is er de Baume Tout Doux van L’Occitane waarvan ondertussen de bodem stilletjesaan zichtbaar wordt. Ik shreef er al eerder over in mei: “Allicht de beste €3 die je kan spenderen, beautygewijs. Ik gebruik deze balsem (…) voor alles: mijn lippen, mijn nagelriemen, (…) zo zacht en ruikt zo lekker én je steunt er de lokale shea-business mee in Burkina Faso. Mijn verslaving sinds maart.

2. een go-to lippie

Ik hou zo van de Generation G lipstick van Glossier. Geen romige, rijk gepigmenteerde lipstick, maar een semi-matte, semi-transparante formule die noch hydrateert noch uitdroogt. Het geeft de lippen kleur en behoud de textuur van de (ideale) naakte huid. Heel bijzonder, heel draagbaar, heel verslavend. Glossier omschrijft zichzelf als “a beauty brand inspired by real life” en dat wordt accuraat geïllustreerd door (o.a.) de Generation G lipsticks. Hartjes!

IMG_8711

& ook : handtas Philip Lim, agenda Longchamp, horloge Cluse, zonnebril Chanel, notitieboekje Moleskine, pen Hema

3. parfum obsessie

Nog een kleine twee weken en je kan delen in mijn liefde voor This is Her! van Zadig & Voltaire (zie blogpost). Arabische jasmijn, benzoïne, veel vanille en een drydown van wat ik niet anders kan interpreteren dan de wandeling tussen het vakantiehuisje en het strand: kokos, jasmijn, tropisch hout en de zon op gebruinde huid. Helemaal verslaafd. (Ik heb ook de douchegel. Lalala…)

4. trusted concealer

Mijn favoriete concealer van de laatste tijd – en zeker voor de zomer – ligt gewoon in de supermarkt. Yup! Ik had nooit verwacht dat het zo’n ideale match zou zijn toen ik de Super Stay 24h Concealer van Maybelline New York de eerste keer probeerde wegens waterproof. Daarna heb ik hem in mijn handtas gestoken voor on-the-go touch-ups of noodgevallen (lees: monsterpukkels, verdwaalde alcoholstift want ik heb soms de motoriek van een kleuter, etc.) en ligt er een tweede tube op mijn make-up tafel. Just saying. Deze is fijn.

5. energy boost

Het Caudalie Beauty Elixir en ik gaan way back. Ik herinner mij nog foto’s te hebben gemaakt in mijn eerste appartement en die nooit te hebben gedeeld. #badblogger Ok nee, wacht, ik héb het vermeld in mijn lijst van favorieten 2015… De nieuwe limited edition Jason Wu editie pendelt dagelijks tussen kantoor en thuis. De energy boost die ik krijg van het frisse water en opwekkende parfum is niet te onderschatten. Love it.

[icon]brook-icon-bubbles3[/icon]
Ik ben benieuwd naar jouw lijstje! Wat zijn jouw favorieten du jour?
balsem:  / go-to lippie:  / parfum du jour:  / trusted concealer:  / energy boost:

Save

Save

21 Comments

 1. 4 maanden ago

  I have read so many posts regarding the bloggerlovers except this paragraph is actually a fastidious piece of writing,keep it up.

 2. 4 maanden ago

  Greetings from California! I’m bored to death at
  work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break.
  I really like the info you present here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog
  loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..

  Anyhow, good blog!

 3. 4 maanden ago

  Filhos de pais ansiosos contem mais probabilidade com desenvolver a ansiedade patológica.

 4. 4 maanden ago

  Amazing! This blog looks just like my old one!
  It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and
  design. Wonderful choice of colors!

 5. 4 maanden ago

  Your method of telling everything in this article isreally fastidious, every one can effortlessly understand it, Thanks a lot.

 6. 4 maanden ago

  I blog quite often and I truly thank you for your information. Your article has really peaked my interest.
  I will book mark your blog and keep checking for new details about once a week.
  I opted in for your Feed as well.

 7. 4 maanden ago

  Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say
  that this write-up very forced me to try and do so!

  Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great article.

 8. Evy
  5 jaar ago

  Hey Lisha, ik vind je blog echt geweldig! Echter vaak zie ik leuke items en accessoires, maar dan vraag ik me af ‘past dat wel bij mij’. Daarom wou ik graag eens weten wat voor type jij zelf bent. Veel kan je zo wel zien op foto, maar bijvoorbeeld hoe lang ben jij? Want sommige zaken gaan beter bij langere of kleinere dames.

 9. 6 jaar ago

  @ Birte: Heb die on-line besteld en laten leveren op hotel toen Steven in Miami was onlangs.

 10. 6 jaar ago

  Oeh! Waar koop jij Glossier?!

 11. 6 jaar ago

  @ Petra: Ik denk van wel, al trekt de formule met shea en rozenolie wel goed in. Weet niet of dat goed is in het geval van Roaccutane – nooit gebruikt. De lippenbalsem van Bobbi Brown vind ik ook heel fijn en blijft langer op de lippen liggen.

  @ Lys: I hear yooou! Mij ook. <3

  @ Abigaël & Caro: Ik heb de producten on-line besteld en op het hotel van mijn vriend laten leveren toen hij onlangs in de US was. Helaas nog niet beschikbaar in België!

  @ Lonneke, Femketje & Kiss & Make-up: Merci! <333

 12. 6 jaar ago

  Die tas <3 Is de balsem van L'occitane echt supergeschikt voor hele droge lippen (lees elk half uur insmeren dankzij roaccutane :(?)

 13. 6 jaar ago

  Het Beauty Elixir zit ook standaard in mijn tas. De heerlijke geur alleen al maakt mijn dag goed <3 je tas is zo mooi!

 14. 6 jaar ago

  Leuk artikel! Ik vroeg me ook al af waar je de producten van Glossier had gekocht :) In mijn handtas zit altijd mijn parfum van Dior en een lippenbalsem van Sephora. Zonder ga ik deur ni uit! <3

 15. 6 jaar ago

  Mooie tas met een mooie inhoud!

 16. 6 jaar ago

  loooove je tas :D

 17. Caro
  6 jaar ago

  Waar kan je ergens de Glossier producten kopen?

 18. 6 jaar ago

  Oeh wat is ‘ie mooi! Gewaagd kleurtje.
  Liefs Lonneke