Menu & Search

In love with: Chanel Coquelicot

Mijn zomercrush du jour is genoemd naar de wilde klaproos, in Franse velden de ‘coquelicot’. Net zoals de klaproos (vier blaadjes rond een simpel zwart hart) is ze sober van concept (rood: tijdloos). Maar ze is ook een beetje wild. De hint van oranje geeft Coquelicot namelijk een frisse punch die haar perféct maakt voor de zomer – oh, dit is geen winterrood, nossir…

De cream-formule brengt mooi & makkelijk aan, dekt perfect in twee laagjes en bleef bij mij (mits goede base- en topcoat, waarover snel meer) een tweetal dagen in mint condition. Nu, ik ben uw moeder niet (en zelf vier ik moederdag pas in augustus want Antwerpse, yup) dus ik heb geen enkele reden om te pretenderen dat uw moeder heel blij zou zijn als u haar deze nagellak cadeau zou geven … tenzij dan buiten het feit dat ik gewoon wéét dat uw moeder heel blij zou zijn als u haar deze nagellak cadeau zou geven. Het is Chanel, darling. En het is perfect zomerrood met een goede formule. Dus ik dacht ik drop de tip even. (Dan kan u alsnog last minute beslissen Coquelicot helemaal voor uzelf te houden …) Graag gedaan!

Kusjes,
Het duiveltje op uw schouder.

verkrijgbaar bij de parfumerie
€23,50 / 13ml

P.S. Niet zo netjes gelakt. Ik vind mijn ‘nagelpenseel’ – hetgeen ik gebruik om de randjes bij te werken met nagellakremover (zie deze video uit 2011 #VINTAGEJOLIETTE, omg!) – niet meer sinds mijn verlof. Hm. Op zoek naar een nieuw lippenseel met plastiek handle: perfecte vorm van haren, net stevig genoeg en een handle dat bestend is tegen remover.

Save

7 Comments

 1. 7 jaar ago

  Prachtige kleur

 2. 7 jaar ago

  terechte liefde :)

 3. 7 jaar ago

  Echt een kleurtje dat altijd gaat. Heel mooi

 4. 7 jaar ago

  Mooie kleur, doe je nooit verkeerd mee. Toffe finish ook.

 5. sonja
  7 jaar ago

  uw moeder vindt het zeer mooi! :)

 6. 7 jaar ago

  Wat een mooie kleur zeg