Menu & Search

In de handtas vandaag

Goedemorgen  (of middag?) lovelies. Een héle snelle update met een paar producten die ik vandaag bovenhaalde voor een garçonne kind of day. Ik had geen zin om een jurk aan te trekken, dus koos voor jeans, mijn nieuwe glitterpantoffels en de volgende schatten:

Axe Anarchy for her

Axe brengt een body deo / fragrance spray thingy uit voor vrouwen. Can you say hoo-ray!? Hints van rozen, exotisch fruit, vanille, sandal en heel subtiel amber. #lovesit Wel voorzichtig zijn op geschoren oksels: hou de flacon verrrr weg of je brandt jezelf ongelukkig.

Diptyque Eau Duelle

Mijn favoriete unisex geur die supervrouwelijk ruikt bij mij. Vanille, vanille, vanille! Zoals jullie onlangs konden lezen één van mijn favo geuren van dit moment.

Essie Van D’go

Deze kwam uit in de lentecollectie van 2010 maar ik heb hem nu pas. *kuch* Ik weet het. Shush! Maar het is een geweldig lieflijke kleur en past perfect bij mijn zomerbruine huid. (Hoezo zelfbruiner? Ik weet van niets!)

Yves Saint Laurent Rouge Volupté in 19

Dit snoepjesroze had mogelijk een beetje cheap geweest, moest het geen YSL zijn. Maar ik moest mijn simpele boyish outfit counteren met wat meisjesachtigheid. En die glitterschoenen? Niet goed genoeg. Rrrroooze lippen, plz! Absoluut mijn favoriete trend voor deze lente.

Hop! Mee in de handtas. En nu moet ik echt naar het werk rennen. Ttyl! xxx

19 Comments

 1. Jlien
  10 jaar ago

  Hej! Kan je de nagellak van Essie nog ergens verkrijgen?? In de shops van Kruidvat hier in de buurt (Dendermonde) staat die er niet tussen :s hmmmm :( x!

  • 10 jaar ago

   Heb hem van bij Instant Spa in Antwerpen – net gekocht toen ik het filmpje maakte, dus denk dat ze hem daar nog gewoon hebben. :)

 2. 10 jaar ago

  Die lipstick is echt prachtig!

 3. 10 jaar ago

  Die lipstick ziet er zoo mooi uit!!

 4. 10 jaar ago

  YSL Rouge volupté is mijn lievelingslipstick. Mooie verpakking en een geweldig product!

 5. 10 jaar ago

  Die huls van de YSL lipstick :love:

 6. 10 jaar ago

  My oh my, die YSL lipstick is zooooo mooi! Wat een beauty!

 7. 10 jaar ago

  Oh wat een leuek dingen zitten er in je handtas! Ik vind de lipstick echt heel erg mooi, en dat lakje is idd heel erg liefelijk :)

 8. 10 jaar ago

  Die lipstickkkk! Heel mooi! Leuke tashinhoud!

 9. 10 jaar ago

  Die lipstick, i want it! :dood:

 10. 10 jaar ago

  Ah yes, Van D’go! Een van mijn all time favorites van Essie. En nu heb ik wel een beetje schrik om die Axe te gebruiken :s

 11. 10 jaar ago

  Is die Axe al verkrijgbaar? In het Kruidvat ofzo? Wil ze ook heel graag uitproberen! :yey:

  • 10 jaar ago

   Moet ik het persdossier even voor zoeken, want heb geen idee. Sry! #badblogger

   • 10 jaar ago

    Ik ben gisteren even langst het Kruidvat gegaan en ik heb hem daar gespot! :yes:
    Het staat wel tussen de mannen deo’s van Axe, maar bon! :bloos:

 12. Esther
  10 jaar ago

  Ah, Essie Van D’go! Die heb ik onlangs ook gekocht, fantastische kleur!

 13. 10 jaar ago

  mooie handtas :)

 14. 10 jaar ago

  Die Axe deo is zo lekker! En Essie Van D’Go ook. Ik will’em!

 15. 10 jaar ago

  Volgens mij zit er nog veel meer in je handtas :D Binnenkort een “what’s in my bag” ?

  • 10 jaar ago

   Haha! Da’s een idee … Filmpje ofzo. :)