Menu & Search

In bad met gebak (en snoepgoed) – Lush strikes again

De dagen worden steeds kouder en korter. Gezellig! Op het werk wordt het drukker doordat iedereen CD’tjes in de schoen en onder de kerstboom wil duwen ennn met de persdagen in volle gang is het een heen-en-weer geloop voor de blog. Zeggen dat ik het druk heb is dus niet meteen gelogen. En omg ik hou van deze drukke dagen! Volgens mij zet mijn lichaam stress en adrenaline om in pure endorfine en zijn mijn mondhoeken de graadmeter van drukte. Crazydruk: big smile, niets te doen: pruil & bitchmodus!

Toch kan ik er enorm van genieten om op het einde van zo’n superdrukke dag een lekker relax bad te nemen. Mét een stevige dosis bubbels, please. Zo’n berg van badschuim vind ik gewoon lekker luxe om in weg te zakken. En niets geeft zo’n vette bubbels als Lush Bubble Bars! Komt daar nog eens bij dat de formule van deze dingen je huid superzacht maken. Voor de kerst heeft Lush twee heerlijke badsnoepjes in de winkels liggen: Gingerbread House en Candy Cane.

Gingerbread House

Lush zegt: “Deze verwarmende, kruidige, stimulerende badtraktatie zit vol gemberpoeder om je bloedsomloop te bevorderen en je op te warmen tijdens een koude winternacht. Er zit ook een toets buchu-olie en limoen in, voor een fruitig accent.”
€4,50 per stuk

Als dit niet het liefste badtoetje is dat je al gezien hebt! (Ok, waarschijnlijk ook het enige maar daar zwijgen we over.) Gingerbread House heeft alleen een geur waar ik niet bijster happig op ben. De frisse gember, buchu-olie en limoen gaan wat verloren in een zeemzoete peperkoekgeur die ik niet meteen met badderen associëer.
Ook de kleur die deze BB (Bubble Bar) aan m’n bad geeft vind ik een beetje lastig. Het water wordt er namelijk gelig bruin van. Bluh …  Misschien een hit bij foodies die niet zo geven om een bruin bad, maar ik skip deze.

[korra_icon icon=”star”]

Candy Cane

Lush zegt: “Op elke kerstmarkt worden er suikerstokken verkocht. Die van ons is wit-roze gestreept, ruikt naar snoep en doet je zin krijgen in een echte! Verkruimel onder de lopende kraan voor massa’s troostend vanilleschuim – een fantastische calorievrije traktatie!”
€4,25

Ah, Candy Cane! Ik maakte zowat een vreugdedansje toen bekend werd dat deze ook dit jaar weer in het gamma zit. Ik kan er kort over zijn: love it! De geur is goddelijk (denk Snow Fairy en Rock Star) en de werking super. Met één bar kan je zo’n 5 keer in bad en dan heb je steeds massa’s bubbels. Zorg gewoon dat je hem beetje bij beetje verkruimelt vlak onder de kraan. Schuim tot aan het plafond , I tell ya! Achteraf heb je geen moisturizer meer nodig en ruik je nog uren heerlijk zoet. Yum, yum …

Heb jij deze BB’s al getest?

17 Comments

 1. 11 jaar ago

  ziet er echt smakelijk uit, haha! Is wel leuk om zo een bad te nemen!

 2. Mlle_Sariitha
  11 jaar ago

  Ik ben net terug van de Mystical tour. Heb me overladen met zoete geurtjes! Candy Cane en Snowfairy, niet te vergeten Godmother! Zo lekker, ik zit net niet aan mijn armen te likken :p

 3. 11 jaar ago

  leuk!

 4. Vann
  11 jaar ago

  i love love love Candy Cane, maar die verkopen ze toch het hele jaar door toch?
  Of vergis ik me? :) want heb pas een tijdje trg men eerste gekocht dus ben niet zeker

 5. 11 jaar ago

  Ziet er echt heeerlijk uit!
  Ik dacht trouwens echt dat het een echt cakeje was.
  Zo eentje die je kan opeten, maar dat kan helaas niet :(

 6. 11 jaar ago

  Toen ik de allereerste foto zag dacht ik serieus dat het een cakeje was!

 7. 11 jaar ago

  candy cane ruikt zo lekker! had ik nog maar een bad. En dat huisje lijkt dus echt wel eetbaar :-o net zo’n cake

 8. 11 jaar ago

  Oehhh heerlijk! Ik ben echt fan van Lush ^_^

 9. 11 jaar ago

  Candy cane is inderdaad love! :) Echt een super bubblebar.
  En ik ben niet zo’n fan van gember dus ik weet niet of gingerbread house iets voor mij is :p

 10. Evi
  11 jaar ago

  Om nog meer schuim te krijgen, kan je je bubble bar verkruimelen onder de kraan en dan met de sproeikop schuin op je water sproeien. Zo kan je zelfs een Hollywood-superbad maken met gigantisch veel bubbels. Candy cane is daar perfect voor :)

 11. 11 jaar ago

  Die Candy Cane moet ik mij es aanschaffen :)

 12. 11 jaar ago

  Lijkt me heel erg fijn! Helaas heb ik hier geen bad. :(

 13. 11 jaar ago

  Ziet er weer geweldig uit!

 14. 11 jaar ago

  Ik wil echt eens een bubblebar proberen!
  x

 15. 11 jaar ago

  ik zou er zo een hap van nemen!

 16. 11 jaar ago

  5 keer in bad met Candy Cane?? Wow, dat moet ik ook proberen! Ik ging hem er al volledig insmijten :D

 17. 11 jaar ago

  mmm candycane! Die is zo fijn! Het lijkt erop dat ik die gingerbread house van m’n wishlist ga schrappen! :-)