ImPRessions: dit is Belgisch

ImPRessions: dit is Belgisch

Press days, how I <3 them! Altijd tof om te socializen met PR peeps en co-bloggers, een hapje mee te pikken (cupcakes, taart, you name it – whah!) maar vooral: een glimp op te vangen van wat spring/summer 2012 brengt. En ik begin met – waarom niet – een eerste reeks Belgische prettyness.

De foto’s zijn weer rock & roll. Elke keer denk ik: m’n iPhone will do! En dan, wanneer ik de foto’s upload: shit, ik had écht mijn camera moeten meebrengen … Dus de kwaliteit van de foto’s is utter crap, maar je krijgt wel een idee van al het moois dat ik spotte. Hier gaan we.

Essentiel (web)
Beetje kleur, iemand?

Annelies Timmermans (web)
Ik wil alles. ALLES!

Karin Nuñez de Fleurquin (web)
Deze ketting met horoscoop = liefde.

Damien Fredriksen Ravn
Kan er naar blijven kijken. Zo mooi.

Ek Thongpräsert
Juwelen in gegoten rubber. Ik wil.

Omsk, het nieuwe Girls From Omsk. (web)
‘Girls’ verdween uit de naam, girly maakt z’n intrede in de collectie.

Kipling wordt 25 in 2012. Het merk en ik zijn eventjes even oud. Toeval? I think not! <3

Kipling, dus. (web)

Kid Vanilla (web)
80’s graffiti ftw.

Meer volgt. Volgende week naar BXL!

6 Comments

 • 4 jaar ago

  Die horoscoopketting is zooo cool ♥

 • 6 jaar ago

  Ooo, doe mij maar alles van essentiel!

 • 6 jaar ago

  Haha veel dingen die ik ook de maks vond ^^

 • Marjolijn
  6 jaar ago

  Aaa die achterste cognac kleurige tas van Annelies Timmermans, I want<3

 • 6 jaar ago

  leuke spullen;D

 • 6 jaar ago

  Lekker veel kleur in de collecties! I like :D!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close