Menu & Search

I Was a Kaleidoscope / Sorbet Seams

De indie, hand-made nagellak van het Belgische Sorbet Seams voedt niet alleen mijn beauty(/glitter!)verslaving, maar ook mijn inner bandnerd kirde van contentement toen ik deze nagellak in handen kreeg en kon niet wachten om I Was a Kaleidoscope te beginnen lakken. Want oh, hoe vaak heeft dat Death Cab for Cutie nummer gespeeld op mijn eerste iPod…
The hand-made indie glitter polish by the Belgian webshop Sorbet Seams doesn’t just delight my beauty(/glitter!)-loving soul, my inner bandnerd was excited too when I got my hands on this bottle I Was A Kaleidoscope. Because oh dear, how often have I played this Death Cab For Cutie song on my first iPod…  

Terwijl ik dit schrijf heb ik mijn Spotify openstaan en klik van het ene emo nummer door naar het andere. En ondertussen maar lakken. De voorzichtige glitter van de foto’s hieronder is niet meer, mijn nagels hebben ondertussen een heel mermaidy textuur (wanneer je dit leest heb ik die waarschijnlijk al op instagram gegooid). Alle lakjes worden met de hand samengesteld, wat resulteert in originele, gelimiteerde glittercocktails met een hoog hebben-gehalte. “Wil je één van mijn lakjes testen?” vroeg Sally, en of er eentje mijn voorkeur had. Dat ik éfkes moest nadenken… Alle tinten roze glitter ‘For The Soft‘, zwart en zilver en goud ‘For Lovers in a Rush‘, straight up ‘Middle Class Drugs‘, de keuze was hard. Uiteindelijk werd het I Was a Kaleidoscope. Marineblauwe miniglitter, oceaanblauwe vierkantjes, oranje hexagonale en grote, zilveren, ronde glitter. Een eclectische mix van verschillende texturen warm en koud, maar het werkt. Heel mooi.
While I’m writing this, I have my Spotify window open, clicking from one emo song to another, applying coat after coat of glitter. “Do you care to test one of my polishes?” Sally asked me, and I swear it was one of the harder choices I’ve had to make recently. All polishes are made by hand, resulting in limited collections of the prettiest glitter cocktails. Fifty shades of pink ‘For The Soft‘, black and gold and silver ‘For Lovers in a Rush‘, straight up ‘Middle Class Drugs‘, the choice was tough. Eventually I got I Was a Kaleidoscope. Marine blue mini glitters, glitter the color of the ocean, small orange hexagons and large round silver glitters. An eclectic mix of textures and both warm and cold shades, but it works and I love it. By now, my nails are covered in layers and layers of it, giving them a mermaidy finish that I’ve probably already instagrammed by the time you read this (and if not, any minute now…) 

“De indie, hand-made nagellak van het Belgische Sorbet Seams voedt niet alleen mijn beauty(/glitter!)verslaving, maar ook mijn inner bandnerd kirde van contentement toen ik deze nagellak in handen kreeg en kon niet wachten om I Was a Kaleidoscope te beginnen lakken.”

boven: één laag, onder: twee top: one coat, bottom: two coats

verkrijgbaar available
gelimiteerd bij Sorbet Seams limited at Sorbet Seams

prijs price
€9

P.S. Ben Gibbard, zanger bij Death Cab For Cutie begon rond de tijd van dit nummer ook met The Postal Service (Such Great Heights!). Stond ergens op een playlist tussen veel The Flaming Lips, Minus The Bear (Absinthe Party at the Fly Honey Warehouse), Gomez (Revolutionary Kind), The Smiths (Asleep) en Wilco. Niet de party playlist, nee…

14 Comments

 1. 8 jaar ago

  Topcombinatie :)! Glitters maken alles zoveel mooier!

 2. 8 jaar ago

  Ik zou toch wel minstens 2 laagjes aanbrengen, dan komt het effect beter uit vind ik :-) Speels nagellakje!

 3. 8 jaar ago

  Oh! Ik heb deze nagellak al lang op mijn wish-list staan! Love at first sight!

 4. 8 jaar ago

  Death Cab For Cutie. <3 Wij waren al vriendinnen nog voor we elkaar kenden, ik zeg 't je.

 5. 8 jaar ago

  echt mooi zeg, één van de betere vind ik eigenlijk :)

 6. 8 jaar ago

  Hm, ik had er meer van verwacht.

 7. 8 jaar ago

  Zo’n mooie combinatie!

 8. 8 jaar ago

  Ik had een iets vollere glitter verwacht eigenlijk

 9. Emma
  8 jaar ago

  Wow, top lakje! Ik ben helemaal weg van glitterlakjes maar heb altijd het probleem dat ze zo moeilijk afgaan… Tips?

  • 8 jaar ago

   Een paar! Ik probeer zo snel mogelijk een blogpost daarover te schrijven. Kort: de zilverpapiertruuk (involves weken in remover :|), een peel-off basis, …

 10. 8 jaar ago

  Die met glitter geeft echt een leuk effect!

 11. 8 jaar ago

  Wat een leuke glitter!!

 12. 8 jaar ago

  Wauw deze is moooooi! <3

 13. 8 jaar ago

  Leuke kleuren in de glitter! Eens wat anders :)