Menu & Search
Home sweet home

Home sweet home

instadiarymei

Je suis de retour, lieve lezer. Mijn camera en de rest van mijn bagage nog niet: stakingen bij Aviapartner, olé! Héél erg is dat niet, want ik heb toch quasi niets kunnen testen ter plaatse. Het was niet warm genoeg om in het zwembad te springen en de zon scheen niet, dus zonnecrèmes hebben een routinetest gekregen. Oh well. Gelukkig was het afgelopen weekend tropisch. (Badam-tss. Met de nadruk op tss.) In iiieeeder geval, er was hier thuis iemand om mij te redden. Kleine road trip door de Vlaamse velden, met een gouden zon onder diepdonkergrijze wolken, om op een zondagmiddag in mei volledig in cocoon-outfit met de voetjes in de Noordzee te gaan staan. Beetje uitwaaien, zei hij. Beetje uitwaaien, ja. <3
Hopelijk was jouw weekend ook een beetje magisch. De zomer komt er aan, dat is onvermijdelijk, dus alles komt goed. Als ze nu mijn koffer nog eventjes thuis willen brengen, dan heb ik bikini’s, sandalen en sunnies to match… Merci!

 1 – Carolyn Jones als Morticia Adams (1964), 2 – Strelitzia reginae of paradijsvogelbloem, één van mijn favoriete tropische bloemen in het wild op Ibiza,  3 – azalea’s in perfecte tinten van mijn happy colour, 4 – De zji. (Like so.)

Save

2 Comments

  1. 6 jaar ago

    Je hebt echt wel wat tegenslag gehad eh, boooo :-(

    • 6 jaar ago

      @ Kiss & Make-up : Uhu. Heb zelfs niet meer de moeite gedaan om te relativeren, haha. Heb het gelukkig al gecompenseerd gekregen. <3 (Ik word echt te melig, mannekes toch.)