Holy Grail: Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick in Tiramisu

Holy Grail: Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick in Tiramisu

Holy Grail: Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick in Tiramisu

Ik was al een hele tijd op zoek naar de perfecte dagdagelijkse lipstick.  De Colourglide 72 van The Body Shop kwam tot nu toe nog het dichtst in de buurt, en ook de Bourjois Sweet Kiss Shine in Rose Scintillant vond ik een goede optie. Maar nu heb ik dan toch eindelijk mijn Holy Grail gevonden: de Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick in 341 Tiramisu!

 • Wat deze lipstick voor mij zo perfect maakt?

De kleur
Ik wilde een neutrale kleur die niet zo dekkend was, maar wel genoeg om m’n superbleke lippen een gezonde tint te geven.  Check!  De Pure Color Crystal Lipsticks zijn erg transparant.  Bovendien wilde ik een beetje shimmer want dat vind ik mooi en geeft een bovennatuurlijke hint aan m’n lippen – je mag namelijk wel zien dat ik lipstick op heb.  Check! Aangezien de lipstick eigenlijk meer een gloss is,  heeft hij een superglanzende finish en een goede dosis bling.  Maar in tegenstelling tot een gloss (die voor mij dik en kleverig mag zijn) voelt deze lipstick helemaal niet plakkerig aan, eerder zacht en vettig.

De formule
Dat brengt me tot het tweede grote criterium:  de formule.  Want een leuke kleur op je lippen is natuurlijk geweldig, maar als de stick je lippen uitdroogt en velletjes uitlokt is het natuurlijk niet lang mooi!  Deze lipstick droogt absoluut niet uit.  Integendeel,  hij houdt mijn lippen vettig en goed gehydrateerd waardoor ik niet aan de slag moet met balsem.
Bovendien blijft hij lang zitten.  Dat verwachtte ik niet van zo’n transparante,  balsem-achtige lipstick.  Mijn ervaring met zulke formules is namelijk dat je vaak moet smeren om de kleur te houden.  Maar Tiramisu blijft lekker lang zitten bij mij.

Tja, het is gewoon de perfecte lipstick!  Je doet hem op – kan zonder spiegeltje – en je lippen zijn meteen lekker zacht en zien er mooi uit.  Je hoeft gewoon nergens aan te denken,  op te letten of ergens rekening mee te houden.  Heerlijk.

 • Kijk naar de swatches: mijn lippen maar (veel) beter!

Te koop bij de parfumerie voor ongeveer €20.

25 Comments

 • Joan
  7 jaar ago

  ook voor de T’s zoals ik een superstickje! voor mij is de 322 (bronze/goud) de favoriete kleur….. :-)

 • Kirsten
  7 jaar ago

  Zo, ik heb m maar aangeschaft. Ik ben een mega fan en verslaafde van lipgloss, lipstick.. Eigenlijk alles wat je op je lippen kan smeren. Maar ik was net als jij op zoek naar de perfect combi, die je zonder spiegel aan kan brengen en die eigenlijk OVERAL bij past.
  Je hebt helemaal gelijk, hij komt heel erg dicht bij het perfecte product! Hij blijft niet heel lang zitten bij mij, maar ik smeer gewoon lekker weg de hele dag door.

  Enig minpuntje vind ik de smaak. Echt een lipsticksmaakje. Maar daar laten we het natuurlijk niet voor liggen! ±’

 • 7 jaar ago

  Mooie lippenstift!
  Ik heb een heleboel lipsticks, maar als ik er een paar heb opgemaakt zal ik deze zeker aanschaffen. :yey:

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Haha, ik ben geen lipstick girl, maar door je review wil ik naar de winkel lopen en hem kopen XD

 • Margot
  7 jaar ago

  Die staat je heel mooi! Goed gekozen! :yey:

 • 7 jaar ago

  Ziet er erg mooi uit!

 • 7 jaar ago

  Echt een prachtige kleur!

 • 7 jaar ago

  Hmm misschien ligt het aan de belichting van de foto maar dit is denk ik niet mijn kleur:)

 • 7 jaar ago

  Wauw! Die lipstick ziet er echt supermooi uit zeg! :O!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Ik heb die in Raspberry Pop, ook een mooi kleurtje!

  • 7 jaar ago

   Die heb ik ook! :D Draag ik weinig omdat hij zo fel en zo roze is, maar dat was zo’n coup de foudre kleur :love:

   • 7 jaar ago

    Haha leuk :)

 • 7 jaar ago

  Dat is zeker een mooie kleur, heel neutraal maar toch een beetje kleur!

 • Lija
  7 jaar ago

  Hele mooie kleur! Heerlijk is dat he, als je eindelijk iets vindt waar je al heel lang naar op zoek bent. Fijn gevoel!

  • Lisha
   7 jaar ago

   Ja, echt vreugdedansje-geweldig. xD

 • 7 jaar ago

  leuk! idd een goed dagelijks kleurtje

 • 7 jaar ago

  Oeehhh, iz a pretty one!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! Wat kost deze als ik vragen mag?

  • 7 jaar ago

   Okee, laat maar! Je hebt het er gewoon keurig bij gezet, sorry!

   • 7 jaar ago

    Lol! ’t Is niets :) Ik probeer het er altijd bij te zetten, zeker bij een review omdat dat toch wel belangrijk is. Van deze weet ik het niet exact, ik had hem gekocht met een cadeaubon van €25 maar koos nog een Chanel lakje uit omdat ik niet aan het volledige bedrag geraakte. Dus ik schat zoiets van een €20 …

 • 7 jaar ago

  Ziet er erg mooi uit!

 • 7 jaar ago

  mooooi! :yes:

 • Lisa
  7 jaar ago

  Wauw, mooie kleur ! :)

 • 7 jaar ago

  Subtiel, maar erg mooi!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close