Menu & Search

Chanel Le Vernis 18 Rouge Noir – Viktor & Rolf Bonbon – Guerlain Meteorites Perles de Neige – Dior Diorific State of Gold 001 Luxurious Beige – Tom Ford lipstick First Time, Black Velvet edit. – YSL Rouge Pur Couture Le Fuchsia n°19 en Touche éclat, Kiss & Love edit.

De eindejaarscollecties liggen in de winkel en er zit traditiegetrouw weer veel moois tussen. In 2015 wijken we eindelijk een beetje af van de standaard look. Not feeling the red lip dit najaar en ik ben niet alleen: we zien veel nude, fuchsia en paars en ik <3 het! Minstens even mooi op de lippen. De Rouge Pur Couture lipsticks van YSL zijn on point en kleur n°19, Le Fuchsia, is perfectie. Voor dit eindejaar in gelimiteerde oplage met lieve ‘Love and Kiss’ imprint. Ook Tom Ford gaat voor een limited edition verpakking en gaf het dromerige ‘First Time‘ een Black Velvet-inspired huls. Voor fans van het parfum en een mooie nude lip. De nagels mogen donker (Chanel’s Rouge Noir doet een comeback) of krijgen een metallic beigeroze laag lak. Aan wie niet van de metallic is, glitter schuwt en/of strobing laat voor wat het is (een subtitel in een trendartikel van afgelopen zomer) toch even dit: de feesten vereisen op z’n minst een beetje highlighter. Tip: Guerlain komt met een prachtige versie van haar Météorites voor een subtiele glow.

Chanel Rouge Noir Absolument – M.A.C. Enchanted Eve – NARS Steven Klein – Holiday Collections 2015

Save

9 Comments

 1. Lore
  7 jaar ago

  Zijn die perles de neiges in belgie te vinden. Ik kijk hier al weken nr paris xl maar ze komen maar niet te koop.. :(

 2. 7 jaar ago

  I <3 wishlists! Bonbon van Viktor & Rolf is inderdaad een héél lekker geurtje en ook de Touche Éclat van YSL is een fijn product! Fingers crossed dat je binnenkort heel deze lijst bezit!

 3. 7 jaar ago

  De Rouge Noir staat ook op mijn wish list! :)

 4. 7 jaar ago

  Djeez, can I have them all please?!

 5. 7 jaar ago

  Wat een gave wishlist!

 6. 7 jaar ago

  Hoe mooi zijn die Météorites ?!

 7. 7 jaar ago

  Die YSL holiday collectie is zo mooi met die kusjes eh!

 8. 7 jaar ago

  Wat mooi allemaal. Ik ben echt een sucker voor verpakkingen dus die lipjes-verpakkingen. loveeee!

 9. 7 jaar ago

  De Dior highlighters staan ook op mijn lijstje! Wat een beauties! De Météorites zijn als besteld :)