Hoe ik mijn nagellak opberg …

Een tijd geleden werd me gevraagd hoe ik eigenlijk mijn nagellak opberg – wel, vandaag een kort artikeltje over mijn geniale ;) , budget-vriendelijke opbergmethode!
Ik gebruik bakjes van de Hema. Die kosten €4 ofzo, maar zijn naar mijn mening echt gewéldig om nagellak op te bergen. Enkele pluspunten :

stapelbaar
dekseltje dat de geurtjes mee insluit
doorzichtig , dus je ziet meteen wat er in zit
hoog genoeg voor Hérôme en Bourjois 1 Seconde lakjes

De doosjes zijn klein genoeg om makkelijk weg te moffelen – zo staan die van mij in mijn boekenrek in mijn bureau. Ook leuk : de typische nagellakgeur verdwijnt van de moment dat je het deksel op de doos klinkt. Echt mijn favo doosjes. Ik gebruik ze trouwens voor nog véél meer en heb ook de minder diepe variant voor oogpotloden, pigmenten, …

Dit is één van de bakjes – in deze bewaar ik mijn O.P.I. lakjes. Dit zijn de grootste flesjes die ik heb er er gaan er 29 van in zo’n doosje als je ze rechtzet (en de tweede rij op de eerste rij zet) maar natuurlijk veel meer als je ze er gewoon inpropt. Ik hou er gewoon van om mijn nagellak rechtop te bewaren. Geen kans op uitlopen, geen vastzittende dopjes en je ziet meteen hoeveel er nog inzit.

Hoe berg jij jouw nagellak op ?

Meer Joliette

21 Comments

 • 6 jaar ago

  Oude schoendozen?

 • 6 jaar ago

  Hi!
  Ik zoek al heel lang naar een manier om mijn nagellak op te bergen, maar dan butgetproof zonder dozen enzo, iemand een tip hoe ik ze leuk kan opbergen? (ze staan bij mij ook op mijn bureau.. en bij mij gooi ik ze er wel eens af.. :x )

  ‘Xx

 • Wat een goed idee! Zou ik ook moeten proberen. Mijn collectie wordt elke dag groter. Nu staan mijn lakjes gewoon in mijn lade van mijn make-up tafel!

 • 7 jaar ago

  Ik berg mijn nagellak tegenwoordig in een grote rode doos van Ikea op.
  De kleur pas perfect bij mijn gordijnen en de lange muur in mijn slaapkamer!

 • 7 jaar ago

  Ik bewaar ze in een soort van hoedendoos, kunnen er immens veel in EN hij is hoog genoeg…

 • 7 jaar ago

  Ik heb zo’n Helmer-kastje van Ikea. Is niet mijn meest mooie meubelstuk, maar de meeste flesjes (behalve KOH en Trind) kunnen er rechtop in staan, en er gaat gigantisch veel in! Ik bewaar in dat kastje al mijn nagelspulletjes (Konad, handcrèmes ed), maar hij begint al behoorlijk vol te raken… Tijd voor een tweede? :oeps:

 • 7 jaar ago

  Maar 4 :yes: :)

 • 7 jaar ago

  Lol! Ik heb er maar 4 eigenlijk. Goed hé!
  Ik hou regelmatig ‘grote schoonmaak’ onder m’n lakjes omdat ik toch regelmatig cheapo trendkleuren koop die ik dan eigenlijk nooit echt draag.

 • 7 jaar ago

  Ohnee! En je hebt er nog nooit één laten vallen ?! Chique! Zou bij mij zowiezo prijs zijn x)

 • 7 jaar ago

  Ik bewaar ze in een koffertje. Ze passen precies rechtop. Alleen de hogere lakjes ‘a la’ Herome kunnen er niet in!
  .-= CommentLuv link : Filmpje: Stijltang voor/na =-.

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie lakjes allemaal! Ik berg mijn nagellak ook gewoon in een doosje op, alleen bij doosje komt niet van de Hema maar van de Action (A)

 • 7 jaar ago

  Daar moet ik eens gaan naar kijken!! Super handig! :yes:
  .-= CommentLuv link : Mac Fluidlines =-.

 • 7 jaar ago

  De mijne staan nu in twee doosjes, maar die zitten proppensvol, dus ik moet uitkijken naar een nieuwe opbergmethode. :D

 • Tamara
  7 jaar ago

  Hoeveel bakjes heb je nodig om alles op te kunnen bergen?

 • 7 jaar ago

  Handig! Ik heb ook zulke bakjes waarin ik mijn nagellak bewaar ;)

 • 7 jaar ago

  Leuk! Hoeveel bakjes heb je?;p

 • 7 jaar ago

  leuke kleine bakjes! maar ik hou persoonlijk meer van één – dan wel wat groter bakje – voor een soort product.

 • 7 jaar ago

  Ooh handig, ik moet er ook nog steeds iets op vinden, ze staan nu los in mn bureau maar dat is zo’n gedoe als ik iets moet pakken, eerst al die lakjes eruit anders vallen ze nog en dan zit heel de vloer onder de lak als je niet uitkijkt. XD

 • 7 jaar ago

  ik kan het nooit netjes houden! had het eerst ook in zo’n bakje, alles door elkaar nu een schoenendoos en dat is ook echt geen optie voor mij! ik krijg het badkamerkastje van mijn ouders waarschijnlijk met plankjes, hoop dat het daar wel fatsoenlijk in lukt :)

 • 7 jaar ago

  De mijne staan uitgestald in een klein vitrinekastje. Een mini-nagellakmuseumpje als het ware, haha :) .

 • 7 jaar ago

  ik was vandaag ook gaan kijken voor een bakje voor m’n nagellakken, is het wel niet precies zoals van jou, maar dan blauw :) maar ze passen er juist allemaal in, dus zal nog een bakje moeten kopen, want ik denk dat ik nog niet genoeg lakjes heb ;)
  x
  .-= CommentLuv link : LOTD: Catrice LE Oceana “Ocean Sunset” =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close