H&M x Lanvin (first look + accessoires)

lanvin_pour_h_m___la_premi__re_image_exclusive_406564708_north_619x374

De eerste uitgelekte foto van de H&M x Lanvin samenwerking kwam al eerder deze week, maar sinds vandaag zijn er ook close-ups van enkele accessoires.  Spannend!  Ik vind de kleding, schoenen en tasjes er uit zien alsof ze recht van de catwalk komen.  Niet voor muurbloempjes, maar misschien net daarom absoluut delish!  Zoals Alber al zei: “It’s not Lanvin going cheap, it’s H&M going expensive!” Qua look en feel is dat de spreekwoordelijke nagel op de kop. Toch zinderen zijn woorden na. Ik hoop dat de prijzen meevallen en dat ik op 23 november een paar Lanvin outfitjes kan gaan shoppen. Want zo te zien wil ik gewoon alles!

Check de foto’s!
(Klik voor de volledige afbeelding.)

yum leopardprint heels killer pumps

een hysterische crossbody-bag / clutch een eh ... vrolijke clutch, zegmaar

Wat jij: love it/hate it, of ben je er nog niet uit?

b r o n n e n: Nitrolicious en Vogue

Meer Joliette

9 Comments

 • 7 jaar ago

  Van wat ik nu gezien heb loop ik niet erg warm… Maar ben benieuwd naar de gehele collectie!

 • 7 jaar ago

  :love: the shoes!!!

 • 7 jaar ago

  So so so so so benieuwd (; xx

 • 7 jaar ago

  Ik moet het in het echt zien denk ik, nu twijfel ik of het wat voor me is…

 • Lauren
  7 jaar ago

  Ik wil de tijgerpumps wel scoren voor onder een lbd :love:

 • 7 jaar ago

  Love it ♥

 • 7 jaar ago

  Wauw, hier word ik bijna net zo blij van als van een nieuwe LE make-up collectie. :yey:

 • 7 jaar ago

  Ik wil ALLES (van wat er tot nu toe bekend is natuurlijk…) :luv: Maar dat heb ik nog nooit eerder gehad bij een designer collectie bij H&M. Ik wacht met smart op meer – en gunstige prijzen natuurlijk :)

 • 7 jaar ago

  Ik word enthousiaster van de grote foto dan van de close-ups. Maar volgens mij zitten er een paar prachtige kledingstukken bij die ik echt heeeeeeeeel graag in mijn kledingkast zou willen opnemen. :) En die parel (?) kettingen en armbanden zien er zo van ver af ook gaaf uit. Oh, en tot slot vind ik het geweldig dat ze niet meer piepjonge vrouw als model hebben gebruikt. :) Of zie ik dat nu verkeerd? :o

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close