H&M spring 2010

H&M spring 2010

h&mss1Onlangs kwam ik de preview van de lentecollectie van H&M tegen – inclusief een paar fotootjes van de producten irl. Ha! Wilde ik dus even met jullie delen. Zelf ben ik er nog niet uit wat ik ervan vind. De hartjes laten zien wat ik leuk vind – niet zo heel veel , eigenlijk. Vooral schoenen en oorbellen. Maarja … de modellen zijn ook zo eng. Graatmager ( niet flatterend voor de kleding – terwijl dat net het punt is , niet ? ) en wenkbrauwloos , brrr. :uh:

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n fan van de richting die we deze lente uitgaan. Chanel liet de modellen in nude kleurtjes over de catwalk dartelen en op zich niets tegen nude … als dit gepaard gaat met luxueuze stoffen. Maar touw , raffia en ruw katoen in doffe huisdkleurige tinten ? Me no like. Ook de geforceerde ethno toets geeft me kippenvel. Want … wat is dit ? Waar haal je het ? Wat is er mis met vrolijk Afrikaans , sensueel Arabisch of een beetje kitcherig Bollywood ? Nee. Doe mij dan maar de hysterische bloemetjesprints of … waarom niet : basic zwart ?!
Previews en reclamefoto’s :  

h&mss2h&mss3h&mss4h&mss5h&mss6

Wat vind jij van de collectie so far. Fan ? Anti ? Laat het weten !

B R O N

12 Comments

 • Charlotte
  8 jaar ago

  Moest ik de maten van een model hebben én het geld om deze kleding aan te schaffen… ik zou er nog met plezier mee over straat gaan ook. :D Zolang alles netjes bedekt blijft is niets te gek.

  ‘k zie je morgen, lish. <3

 • Nini
  8 jaar ago

  Ik hou van H&M, oké de kleding is vaak anders, en oké het is niet altijd even normaal…
  MAAR, ik zeg niet dat ik graag opval, maar ik hou wel van kleding die “anders” is. Het is een van de eerste dingen dat mensen aan je zien, en je kleding kan ook voor een deel je persoonlijkheid aan de buitenwereld tonen.
  Iedereen die dit oppervlakkige- praat vind, is oké, ieder zn eigen mening toch ^^

 • 8 jaar ago

  Getsie :/ Wat is dit voor stomme kleding? Bah :(

 • 8 jaar ago

  Haha. Okeeee – ik ben dus niet de enige. Oef ;)

 • Maaike
  8 jaar ago

  Mah allez! Waar zijn die weeral mee bezig seg! Azo voos! Ok op de catwalk, maar welke normale mens durft da aandoen? I love bollywood, maar nie op die manier :s

 • 8 jaar ago

  nah niets voor mij….

 • Sabine
  8 jaar ago

  Nah. ik vind het echt 3 x niks. Jammer!

 • 8 jaar ago

  Met deze collectie kunnen ze mij ook niet echt verleiden…

 • lois
  8 jaar ago

  hmm, nha, nee ben nog geen fan geloof ik

 • 8 jaar ago

  Voor H&M loop ik sowieso al een paar jaar niet meer warm. Ik stap die winkel zelfs niet meer binnen, geef mij toch maar kwalitatief betere kledij, daar betaal ik graag wat extra’s voor.

  • 8 jaar ago

   Ik zou willen dat ik dat ook kon – spijtig genoeg zijn mijn lust voor de laatste fashionable stuks en de inhoud van mijn portefeuille niet recht-evenredig en moet ik wel H&M’en.
   Waar winkel jij ? (Ik , nieuwsgierig ?! Neuh …)

   • 8 jaar ago

    Hihi. Ik koop veel bij Mango, Zara & Vero Moda (ok, dat laatste is niet altijd kwalitatief beter dan H&M), Sting, Etam (in Nl hebben ze daar heel leuke kledij), SPS Superstar, Steps, WE, Street One, Mexx en Talking French en de laatste tijd ook veel G-Star en outletshops (Rosada, Maasmechelen Village).

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close