H&M Divided – Urban Vibes: summer in the city!

H&M Divided – Urban Vibes: summer in the city!

hmdivspring11

Ik ben verliefd op de nieuwste H&M Divided promofoto’s. Versta me niet verkeerd: de kleding is niet zo mijn ding ennn eerlijk gezegd vind ik de hele shoot niet zo bijzonder goed gestyled. Maar! De relax, summery city vibe geeft me een behoorlijk stevige lentekick en een zwaar geval van wish-I-was-there.

Op mijn verlanglijstje: het jurkje uit de eerste foto, de basic maxi-jurk uit de tweede (én het haarlint). Oh, en alles uit de titelfoto, als mijn aanzienlijke derrière staat met de rode harembroek. Foto zes sla ik dan weer in z’n geheel over. Brrr – de uiterst linkse outfit geeft me nog nachtmerries …

(Klik op de afbeelding voor de volledige promofoto.)

1 2 3

4 5 6

7

Was het maar al een beetje zomer ! Een heel aantal kleding-items uit deze shoot liggen al in de winkel. Helaas komen ze niet inclusief zonnetje.

12 Comments

 • Fien
  7 jaar ago

  Inderdaad heerlijk sfeertje – zucht
  aftellen naar de zomer B)

 • 7 jaar ago

  Aah was het maar zomer, door die foto’s wil ik weer de warme zon voelen op mijn gezicht.
  Echt hele mooie foto’s en de kleuren zijn ook pretty:D

 • 7 jaar ago

  prachtig, ook de foto’s zijn heel mooi :D

 • Chani
  7 jaar ago

  Ik wil ook het eerste jurkje!! :grijns:

 • 7 jaar ago

  Leuk! Ik heb meteen zin in de zomer als ik die foto’s zie

 • 7 jaar ago

  Helaas niets voor mij erbij!

 • 7 jaar ago

  Ik weet niet… ben er niet helemaal kapot van.. (wat heel goed is voor mn portemonnaie xD)
  maar het jurkje linksboven heeft zeker mn aandacht :3

 • Tina
  7 jaar ago

  Mooi! Ik heb al twee items gescoord :yey: het Eerste oranje kleedje en het rechtse kleedje van foto 3! :D

 • 7 jaar ago

  Mooi! Maar op foto 4 ziet zelf het linkse model eruit alsof ze brede heupen heeft …dus die jumpsuit zal al zeker niet zo flatterend zijn voor mijn heupeb :)

  • 7 jaar ago

   Onzin, Sofie! Als er iemand alles kan dragen ben jij het wel! :D

 • 7 jaar ago

  Dat jurkje is heel mooi! (dat van de eerste foto) voor de rest vind ik de kleding niet allemaal “wauw” ..
  Maar welke outfit bedoel je eigenlijk met foto 6? Want als ik goed kan tellen is de linkse outfit gewoon een shortje met een topje en witte schoentjes?

  • 7 jaar ago

   Ja inderdaad. Dat vind ik niet zo mooi & een heel vreemde ‘outfit’ voor een promoshoot.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close