H&M Coconut Lime lotion & body spray

H&M Coconut Lime lotion & body spray

Het is halverwege juni – voorbij de helft van de maand, zelfs – maar ik ontbijt dezer dagen met een kamerjas aan. Nu heb ik een aantal modelletjes gaande van een elegante satijnen kimono tot een fleecen ding met kap dat tot aan m’n enkels komt. Nu, dat laatstvernoemde ding draag ik dus nu, ’s ochtends. Buiten het feit dat het absoluut niet fashionable is, is het ook complete waanzin dat je met zo’n geval moet rondlopen op een ochtend in juni! ‘Moeten’ indeed, lieve lezeressen, anders heb ik het koud. En dat kan ik niet hebben.

Met de zon op haar luie kont en mijn vakantie nog enkele weken weg, ben ik vatbaarder dan ooit voor allerlei tropische bazaar. Een beetje zoals met honger naar de supermarkt gaan. Mijn zomerlust gidst me naar rekken vol zomerspullen waar je zo een cocktail-parasolletje in kan prikken. Zo passeerde ik onlangs in de H&M waar deze blauwe Cocont Lime producten stonden te lonken.

 • Coconut Lime Shimmer Body Mist

De glitters in de fles zien er lichtjes angstaanjagend uit. De laatste keer dat ik zoveel blauwe glitter op mijn lijf had was ik zes jaar en speelde ik De Kleine Zeemeermin met de buurmeisjes. Waarom ik hem kocht is me nog steeds een raadsel (ach nee ik weet wel waarom : het was net beginnen gieten van regenen en dit flesje was het dichtst bij Hawaii dat ik die dag zou komen) maar daar stond ik dus thuis met dat blauwe, glitterige ding. Gelukkig bleken de glitters goed mee te vallen. Je ziet ze amper! Dat komt omdat je de substantie – geen water, geen gel, iets tussenin – uitsmeert en de glitters dus niet talrijk genoeg aanwezig zijn voor enig effect.

Bij deze wil ik ook even de term ‘Body Mist‘ ontkrachten. Dit is echt wel een spray, hoor! Met dikke, vette druppels en een spraykop die een beetje lekt.

Het grote voordeel aan deze spray is dat hij verfrissend werkt en lekker ruikt. Veel meer doet hij niet. Voor z’n geld is het gewoon een grappige fles om op je bureau te hebben staan en fijn om je af en toe mee te verfrissen. Leuk ding!

 • Coconut Lime Body Lotion

Veel kan ik niet schrijven over deze lotion. Who knows, misschien is hij best goed. Maar ik zal het nooit weten, want ik geraak niet voorbij die vréselijke geur! Hij valt het best te vergelijken met de geur van Play Doh. Poeh! Loop hier gerust in een boog omheen …

Gebruik jij tropisch geurende producten om te compenseren voor slecht weer? Of net niet?

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Haha! Ik vind je gedailleerde beschrijving erg grappig om te lezen!

 • 7 jaar ago

  Die flesjes zien er altijd heel cute uit voor in je badkamer.

 • 7 jaar ago

  hihihihi wat schrijf je toch weer leuk :)
  zelf heb ik de Peach Blossom body lotion van de H&M, die vind wel fijn eigenlijk. Gebruik hem te weinig denk ik… *begint te smeren*

 • 7 jaar ago

  Ik ben op zich al niet dol op cocosgeur (wrs de enige in heel België en omstreken :P ) dus dit is een no-go voor mij. Al helemaal als ik je commentaar erover lees!

  Enneuh, van die kamerjassen. Erg hé! Ik grijp ook gelijk weer naar ’t dikste model! Gisteren is de zomer begonnen :(
  .-= CommentLuv link : Harembroek =-.

 • 7 jaar ago

  Ben al in 3 h&m’s geweest & vind hem niet :(

  • 7 jaar ago

   Niet elke H&M verkoopt cosmetica, blijkbaar. Vooral bij de grotere filialen!

   • 7 jaar ago

    Ok ‘kga me dan vandaag eens naar de grote in Brussel haasten :p

 • 7 jaar ago

  Heee wat zonde van die geur nou :( :( Ik zit ’s ochtends ook in mijn oncharmante badjas aan tafel haha Lekker die warmte van mijn bed nog even bewaren.

  x Martine
  .-= CommentLuv link : 88 Shimmer Palette =-.

 • 7 jaar ago

  Die shimmer mist klinkt goed,
  de lotion daar in tegen niet, haha!
  .-= CommentLuv link : Shoplog(je): Duitsland =-.

 • 7 jaar ago

  Bleh zo’n kleigeur aan dat product is natuurlijk niks!
  .-= CommentLuv link : It’s my 17th birthday! =-.

 • 7 jaar ago

  Ik hou toch ook wel van de kokosgeur! Die bodybutters van The Body Shop zijn lekker maar evengoed die van het huismerk van Kruidvat!
  .-= CommentLuv link : Review L’oreal Texture Expert Smooth Essence =-.

 • 7 jaar ago

  Het klinkt alsof het echt heel lekker ruik, ga het ook eens proberen

 • 7 jaar ago

  My god, het ruikt naar Play Doh! Doe mij maar dan wat producten van Yves Rocher die geuren heerlijk naar kokos :P
  .-= CommentLuv link : EOTD Blue =-.

 • 7 jaar ago

  de verpakking alleen al ziet er super uit!
  .-= CommentLuv link : Mijn eerste bokstraining =-.

 • 7 jaar ago

  haha erg leuk geschreven! ik vind de verpakkingen erg voor voor h&m…

  • 7 jaar ago

   ‘…erg mooi voor…’ moet het zijn :P

 • 7 jaar ago

  Ik gebruik zomerse producten ook echjt alleen als het warm is anders dan krijg ik zo’n freaky gevoel dat er iets niet klopt en daar kom ik dan de hele dag niet af!

 • 7 jaar ago

  Ja, geef mij maar de Monoi lijn van Yves Rocher, heerlijk! Kokos parfum van Tickled Pink Scentsations, met ananas en perzik.. kolos body butter…hmmmmm ^^
  .-= CommentLuv link : Review: Van Gils – Her Aura =-.

 • 7 jaar ago

  Meestal begin ik met tropische geuren te kopen als het goed weer begint. Zoals vandaag. Straks langs Yves Rocher!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close