Twee suikerzoete scrubs

Twee suikerzoete scrubs

Iedereen heeft al eens een dipje. Of een regelrechte crisis. Maak u een cocktail van beide ingrediënten en proef van waar mijn 2014 uit bestond. Toch maar beetje suiker bij doen? Strak plan. Een stevige schep van deze twee zalige suikerscrubs om de dag mee te starten én te eindigen, op mijn voorschrift want het wérkt: scrub it off!

Warm, comfy en een beetje naar de zon op je huid … zalig!

De beste remedie tegen twijfel, onzekerheid, de sunday/winter/anything blues of the full on mean reds blijft zonder twijfel lief zijn voor jezelf. Maak vijf minuutjes extra tijd voor jezelf onder de douche en masseer uw lichaam met de Kneipp Sugar Body Scrub met vijgenmelk en argan olie. Aan te brengen op een vochtige huid, achteraf af te spoelen onder de douche. De suiker begint ruw, maar smelt op de huid bij contact met water en laat ondanks de hoge concentratie voedende olie (hey, en géén minerale olie te bespeuren) geen al te vet laagje achter op de huid, maar een body lotion achteraf is niet meer nodig. Wie al andere producten uit deze lijn heeft geprobeerd weet hoe lekker de vijgen- en argan combo ruikt. Warm, comfy en een beetje naar de zon op je huid … zalig!

Zoenzacht en/of in topvorm voor een romantisch matrode lipstick, een lipscrub is geen overbodige luxe. Die van Lush zijn een vaste waarde op mijn make-up tafel. Voor valentijn komt mijn favoriete hippie-parfumerie (sorry lushies, ’t is lief bedoeld #kusjes) met The Kiss. Masseer de scrub zachtjes over de lippen in cirkelvormige bewegingen. De combinatie van fijne witte suiker en zeezout maken jouw lippen perfect kusjesklaar. Laat een lieve roze tint achter en mmmm, smaakt naar mandarijntjes, amandel en bubbelgum. Yum!

Kneipp Sugar Body Scrub, €9,99 / 200g, bij de drogist en Delhaize
The Kiss lip scrub, limited edition, €9,95 bij Lush

12 Comments

 • 3 jaar ago

  Aaaaah die lipscrub lijkt me heel fijn!

 • 3 jaar ago

  Mag je 2015 perfect worden dan!! xx

 • 3 jaar ago

  Dit lijken mij heerlijke scrubs

 • 3 jaar ago

  Die scrub van Kneipp is heerlijk!

 • 3 jaar ago

  the kiss klinkt heerlijk :)

 • 3 jaar ago

  Sugar-scrubs zijn mijn favoriete scrubs. Ik heb er echter nog steeds geen goede binnen mijn budget gevonden. Deze van Kneipp klinkt alvast goed, straks nog maar eens even langs de drogisterij passeren.

  • 3 jaar ago

   Je kan er ook altijd zelf eentje maken met fijne kristalsuiker en bijvoorbeeld olijfolie uit de keuken. Dat doe ik soms op reis of wanneer ik on the go ben en radeloos: ik hou zakjes suiker bij van bij de koffie, nip wat olie van de tafel, mix die twee ingrediënten in mijn hand en scrub er mijn handen of lippen mee aan de spiegel op de toiletten. (Ik kan niet geloven dat ik dit deel … haha!)

 • 3 jaar ago

  Ik heb de lipscrub nog nooit geprobeerd, maar ze lijkt me wel geweldig!

 • 3 jaar ago

  Ben best benieuwd naar The Kiss! De Bubblegum scrub van Lush vind ik geweldig en deze lijkt me ook echt heerlijk.

 • 3 jaar ago

  De lipscrubs van Lush vind ik echt super. Ik moet altijd moeite doen om het hele potje niet op te eten :)

  • 3 jaar ago

   Het is zeer zusterlijk van Lush dat ze die potjes niet voorzien van een klein lepeltje om te roeren (of uit te lepelen).

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close