Het zwarte lipgloss experiment

Zwarte lipgloss , er was al veel tamtam rond vorig jaar (YSL stuurde zijn modellen met zwartgelakte lippen de catwalk op , Lancôme had z’n controversiele Piha Black) en dit jaar is helemaal het jaar van de zwarte lippen , want zwart duikt op in heel veel najaarscollecties. Zo heeft MAC nét zijn Style Black collectie gereleased en komt Chanel met pekzwarte lipstick.
Maar wat moet je nu met al dat zwart op je lippen ? Hoe draag je het ? Ik testte alvast een goedkope (€2,95) zwarte gloss van H&M. Waarom deze ? Wel , hij is zwart en niet donkerpaars , bruin of wat anders. Maar zwart dat als je het vervaagt grijs wordt. Zwart zwart dus. (Oh hemel , zo eng … ga ik dit nu echt op m’n lippen smeren?)

Ik combineerde de zwarte gloss met verschillende kleuren lipstick : van héél dieprood tot nude beige. Ik heb van alles foto’s gemaakt en die zet ik nu online. Ten voordele van de wetenschap heb ik geen selectie gemaakt en niet enkel online gezet wat ik leuk vind. Zoals je zal zien kan zwarte gloss heel mooi zijn , maar ook afzichtelijk lelijk.


( Had je graag meer combinaties gezien , vraag ze dan gerust aan. )

Wat vind jij mooi en wat hélemaal niet? Zou jij ooit overwegen zwarte gloss te dragen?

Meer Joliette

6 Comments

 • 8 jaar ago

  @ Elke : :lol: !!!

 • 8 jaar ago

  het is niet lélijk, maar meestal willen we toch iets dat ook echt mooi is, en niet gewoon ‘meevalt’ omdat we het eig veel lelijker verwacht hadden :P
  wel een erg leuke post trouwens!

 • 8 jaar ago

  Ik vind het ook meevallen :) enkel als het in de huidplooien gaat zitten niet

 • 8 jaar ago

  ik vind het eigenlijk wel mooi over die lipsticks. Vooral in combinatie met de rodere kleuren. En ik vind het handig om al die swatches op je lippen te zien :D!

 • Sabine
  8 jaar ago

  Hmm, het is minder erg dan ik had verwacht! Maar dan nog hou ik het liever bij de nude kleurtjes ^^

 • 8 jaar ago

  Het valt precies wel mee, zwarte gloss. Ik had het veel erger verwacht. Toch denk ik niet dat ik zwarte gloss zal kopen, laat staan zwarte lippenstift. Volledig zwarte lippen, ik zie er me niet mee over straat lopen.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close