Heb jij een internationale wishlist?

Heb jij een internationale wishlist?

Heb jij een internationale wishlist?

Bovenaan mijn lijst : deze Nars Orgasm blush!

Wanneer je dit leest, ben ik in Egypte. Big chance dat ik al een paar locale beauty productjes heb gescoord. Dat doe ik namelijk altijd als ik ergens op reis ben – wat, dat is ook cultuur toch?! Op mijn wishlist bij het vertrek: khol, rozen- jasmijn- en oranjebloesemwater en amandelolie. Ohja, en een masker voor droog haar. Of ze hier de grote merken hebben weet ik niet, maar er staat nog een heleboel op mijn wishlist. Allemaal spullen die hier in België niet te krijgen zijn.

Nu vraag ik me af: hebben jullie ook een internationale wishlist en wat staat daar dan op?

25 Comments

 • 7 jaar ago

  Heb afgelopen Mei/Juni in Los Angeles al mijn slag geslagen. Flink wat MAC gekocht (stukken goedkoper dan hier!), Urban Decay, Forever 21… Love!!!

 • 7 jaar ago

  Jaa :D Nars/UrbanDecay/ ..; Al die merken die in België niet te krijgen zijn, ik wil er zoveel van. Maar ik vertik het om iets online te bestellen als ik niet eigenhandig de textuur/pigmentatie heb kunnen zien. Dus wacht ik steeds tot ik eens in het buitenland ben om me die spullen aan te schaffen. ( of naar te staan kijken maar uiteindelijk toch niet te kopen )

 • 7 jaar ago

  Ik had er een hele lange, maar hier op reis heb ik bijna alles gevonden wat erop stond, behalve zo’n set met krulspelden die opwarmen en die je dan met een clip vastmaakt in je haar, if you know what I mean :p Eenmaal terug in België zal ik alweer snel een nieuwe internationale wishlist hebben!

  • 7 jaar ago

   Ja, ik weet wat je bedoeld … Hebben ze dat hier niet? Of wil je die van een speciaal merk?

 • 7 jaar ago

  Ik ben nu in London en ik hoop hier wat sleek spullen (blush, gelliner, concealer) te halen en wat spulletjes van Barry M! Verder zie ik wel wat ik kan vinden, misschien wel wat van Urban Decay. :yey:

 • 7 jaar ago

  ook de nars orgasm blush (dat dup met laguna bronzer), laura mercier tinted moisturizer en stila peach eyeliner! Nog veel meer, maar dat zijn de belangrijkste! :-)
  .-= CommentLuv link : Review- Handcrème KOH =-.

 • 7 jaar ago

  Hm, internationaal waarschijnlijk vooral Nars en heel wat drugstore-producten :-)
  .-= CommentLuv link : SAMPLE SALE DELVAUX =-.

 • 7 jaar ago

  ik ga niet enorm vaak op vakantie, heb nooit zoveel zin om met de ouders mee te gaan en meestal blijven ze toch in nederland. :P de laatste keer dat we een verre reis maakten was vorig jaar naar curacao en toen zijn we een dagje soort van wezen shoppen maar echt beauty dingen kon je daar niet vinden. helaas

 • Annick
  7 jaar ago

  Euhm..Ik ga stiekem Sephora leegkopen als ik in de States ben in september :bloos: and while I’m at it, GAP, A&F, … I wanna go NOW :luv:

  • 7 jaar ago

   Lol! Ik val in herhaling maar damn wat ben ik jaloers op je, haha ;)

 • 7 jaar ago

  OPI, Mac, Garnier Lip cocoon :) :love:

 • 7 jaar ago

  heel soms, maar heb er geen wishlist voor :p
  .-= CommentLuv link : Miami deel 1 =-.

 • Kelliii
  7 jaar ago

  EOS lipbalm! Maar die brengt iemand voor me mee uit Amerika yayy

 • 7 jaar ago

  Soap&Glory uit de UK, OPI en Essie uit de VS!

  • 7 jaar ago

   Soap&Glory is fijn! Zeker Rub Your Nose In It scoren als je in de UK bent. Een masker en scrub in één die heel fijn werken!

   Essie en OPI kan je ook in de Benelux kopen trouwens!

 • Alma
  7 jaar ago

  Hmm, voor mij staat op dit moment het Urban Decay Naked palette bovenaan, samen met de Nars Orgasm blush en lipgloss..

  • 7 jaar ago

   Omg, het UD Naked palette is zooo mooi :love:

 • 7 jaar ago

  ik wil nog spullen van OPI,Mac,… :))

 • 7 jaar ago

  Bij mij staat de Nars Orgasm Blush en de Laguna Bronzer helemaal bovenaan m’n internationale wishlist!

 • 7 jaar ago

  Kohl moet je er zeker kunnen vinden :D Ik haal altijd erg veel als ik in Egypte ben haha het gaat superlang mee maar ik gebruik het dagelijks :p
  .-= CommentLuv link : Winnen! Cheek-Y-Lips In de Watten =-.

  • 7 jaar ago

   Ik heb het dus niet gevonden, hé. Hoe erg is dat? Maar er was dan ook geen winkel in de buurt en op de luchthaven hadden ze het niet. Dan maar in de Handelstraat of Carnotstraat hier in ’t stad ;) En binnenkort vertrekt een vriendin van me naar India dus daar vind je er ook veel.

 • 7 jaar ago

  :D jaaa ik heb ook zo’n lijstje!
  Aangezien ik vrij vaak naar Engeland op vakantie ga (volgende week voor de tweede keer dit jaar :D), maak ik van te voren altijd een lijstje met make up die ik wil kopen die hier niet (of voor meer geld) te koop is. Bovenaan staat altijd: URBAN DECAY!
  Op de boot waar we mee gaan zit een winkel waar alles toch snel 5 – 10 euro goedkoper is dan in de gewone winkels in de UK. Neem dus elke keer een UD palette mee vanaf de boot, hihihi.
  Verder staan Sleek, Barry M., OPI en MAC op m’n lijstje!

  • 7 jaar ago

   Nini heeft ook drie UD palettes van op de boot ;) :yey:
   Goede tip !

 • 7 jaar ago

  Ik heb zelf geen internationale wishlist. Maar jouw wishlisht komt wel een beetje overeen met iets wat ik ook zou willen hebben opzich. :P *lang leve de toko om de hoek hahaha*
  .-= CommentLuv link : Review- LR Colours Glossy Lipstick – Crystal Berry =-.

 • 7 jaar ago

  Ik heb vooral na mijn bezoek aan Engeland een wishlist,.. Dingen die erop staan: Sleek, Barry M en BeautyUK. Maar ik zal even moeten wachten want ik ga de komende tijd niet op vakantie daar naar toe :nono:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close