Menu & Search
Having an Italian moment met Giorgio Armani Lip Maestro (Lip Vibes edit)

Having an Italian moment met Giorgio Armani Lip Maestro (Lip Vibes edit)

Mijn donkere haren naar achter gekamd, bambi eyes en rode Armani lippen: ciao primavera!


van nope…

Wil je de superoppervlakkige reden weten waarom ik de Armani Beauty Lip Maestro nooit heb opgepikt? De verpakking vs. de prijs. De huls met rode dop doet het ‘em niet voor mij, Voor mijn 30+ euro wil ik een zwarte dop, een rood hout of een tortoise acetaat, maar dit? Not feeling it. Tenzij je er natuurlijk een leuk woordje op schrijft, dan ben ik weer helemaal om. (Lisha logics. Onkraakbaar!)

“High pigment neon liquid lipstick with a velvet-matte finish”

– Armani.com

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

… naar fuck ja!

In ieder geval, crushing hard op deze liquid lipstick uit de ‘Lip Vibes’ capsulecollectie van Armani Beauty. Het is de rode kleur (nr. 409) die bij mij duidelijk naar oranje neigt. LOVING it! Wie mij kent weet dat er een paar woorden zijn die een product aan mij kunnen verkopen en de beschrijving van deze lippie bevat er twee: neon en velvet. Neon velvet. *-*

Beiden zijn in alle geval accuraat.

De neonrode kleur spat van mijn lippen en geeft me een instant zomergevoel. Ik trok een vrolijke blouse aan en kamde mijn donkere lokken naar achteren, feeling all Italiano. Nu nog de Toscaanse zon op mijn huid en de perfectie is compleet! (Ook wel: dat Zuid-Afrika kleurtje is niet meer en ik geeft bijna licht in ’t donker. 😭 )

De velvet finish is zeker niet gelogen. De look en feel doen me denken aan een veel luxueuzere versie van de Bourjois Rouge Edition Velvet of een amped-up YSL Babydoll. De textuur is steviger, de kleur dekkender, maar alles voelt minstens even zacht aan.
Door de zachte textuur, krijg je geen strakke liplook. Je kan een lippotlood gebruiken om de lippen netjes af te lijnen, maar naar mijn bescheiden mening is de voorzichtige smudginess part of the fun! de effortless chic (ok, ok, én de fun. <3) Voelt heerlijk aan op de lippen, ook na een paar uur dragen.

Brengt makkelijk aan en is op te bouwen tot twee lagen of te vervagen met de vinger. Ik moet nog zien wat mijn favoriete methode is, maar tot nu toe is het gelijkstand. Niet transfer-proof, maar blijft wel redelijk lang zitten.

Ohla… Bovenstaande foto is met deze een kleine herinnering aan mezelf: MEER BLUSH, omg! En while you’re at it, doe nog maar wat extra bronzer ook. 😅

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

P.S. Als parfum draag ik het zomerse Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme over een velvetty parfumcrème van By Killian‘s Love, Don’t Be Shy. Warm, zoet én zesty … oh ja, en bello! Molto bello!

Armani Beauty, Lip Vibes collectie
bij Planet Parfum
Lip Maestro 34 EUR / stuk

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Die kleur staat je super goed!

    • 4 jaar ago

      Mrci, Sharon! Het is een heel flatterende kleur. Volgens mij staat die bijna iedereen. *-*