Menu & Search

Having a Nivea moment

Liefste lezer, ik ga niet rond de pot draaien, ik heb een kutweek gehad. Was het buiten druilerig, mijn humeur stond op onweer. Dagelijkse moodfix: een uitgebreide badkamersessie met deze twee nieuwigheden van Nivea.
Dear reader, I’m not going to beat ‘round the bush: I’ve had a pretty shitty week. The moppish weather outside was only a slight indication of my bad bad mood. So that needed some daily fixing. Enter this cute combo of Nivea novelties.

Mijn liefde voor luxe en niche wil niet zeggen dat ik de simpele dingen in het leven niet kan appreciëren. Meer dan appreciëren, zelfs, mijn gehele geestelijke gezondheid is momenteel afhankelijk van de iconische ‘blauwe pot’ geur die Nivea gaf aan deze Crema Care douchegel. Bon, douche ‘crème’, want hij is zachter en romiger dan een gel. (Ah, nog meer liefde!) Fijn bij een lekker lange, warme regendouche. Achteraf smeer ik de Cacao body milk. Dat doe ik al een paar weken, trouwens, de flacon is nu ongeveer halverwege gok ik. Zacht, zalige geur, superbudget-proof en gezellig nostalgisch. Perfect duo voor aan back-to-basics no-nonsense shower break – soms doet dat al eens goed. <3
Yes, good old Nivea. My fond love of luxe and niche doesn’t mean I don’t appreciate the simple things in life. At the moment my entire mental stability depends on the comforting, nostalgic fragrance of the ‘blue pot’ that Nivea scented their new shower ‘Crema Care‘ cream with. So good during a long hot (rain)shower. Also very much enjoying the soft Cacao body milk afterwards. Smells delish. I’ve been using this one for a couple of weeks now and the bottle’s about halfway. This makes a very budget-friendly combination. You know, perfect for when you feel like having a no-nonsense, back-to-basics shower break. I need that, once in a while… <3

verkrijgbaar available in Belgium
In de supermarkt & drogisterij. In the supermarket & drugstore. 

prijs price
Nivea Cacao Body Milk – droge huid €6,59 / 400ml
Nivea Crema Care Shower Cream €2,99 / 250ml

*samples

11 Comments

 1. 8 jaar ago

  Die niveau producten blijven toch wel echt zalig om je er af en toe eens mee te verwennen als je een bad day hebt :-) liefs!

 2. 8 jaar ago

  Approved! Hoera voor Nivea :-)

 3. 8 jaar ago

  De body melk ken ik en is bij deze helemaal goedgekeurd! :-)

 4. 8 jaar ago

  Ik kijk eigenlijk nooit naar Nivea, misschien toch maar eens doen

 5. 8 jaar ago

  Hahaha, na het lezen van je review wil ik me het allerliefst van top tot teen gaan insmeren met Nivea. Van de blauwe pot, uiteraard!

 6. 8 jaar ago

  ’t Is dat ik nog zo veel doucheproducten heb staan. Anders stond hij ook al mijn badkamer te blinken.

 7. 8 jaar ago

  Heerlijk hoor, die oude vertrouwde Nivea lovin’ ♥ Dat je komende week een pak beter mag zijn!

 8. 8 jaar ago

  De Creme Care is echt heerlijk! Oude vertrouwde Nivea geur ook :)
  De cacao ben ik erg benieuwd naar

 9. 8 jaar ago

  Topproducten! :-)

 10. 8 jaar ago

  ik hoor hier veel goeds over :D