Menu & Search

Guerlain Météorites Perles Base Eclat – Les Ors

Al jaren poeder ik er lustig op los met Les Météorites de Guerlain – een waar cult product, lieve lezer, eentje voor op de must-have lijst. Een nieuwe favoriet dezer dagen op mijn make-up tafel: de gouden Météorites primer
I’ve been mirthfully powdering my face for years with Les Météorites de Guerlain. Quite the cult product and I believe it has every reason to be so. Needless to say I was quite delighted to test its little priming sister which has quickly become a favorite on my beauty dresser

Mijn missie bestond er oorspronkelijk in alhier een nuttige, kritische review neer te typen in plaats van een reeks superlatieven uit te braken (basically: het is geweldig spul) maar gezien dit een tricky taak blijkt (hey, het is een subtiel peachy met gouden micro-shimmer geladen make-up primer waardoor foundation – als je die überhaupt wenst aan te brengen na een laagje van deze gouden gel -,blush en de hele kermis beter blijft zitten, ondertussen een warme gloed geeft aan je teint en het licht reflecteert op zo’n manier dat oneffenheden minder opvallen met als uiteindelijk resultaat een gezonde (did I mention gouden?!) glow…) beperk ik mij tot foto’s en verkoopinfo. Oh, en vier woorden: you need this shit. (Before it’s gone. Limited edition, baby. Ik begin alvast te huilen.) Voilà, a blogger’s duty done.

My mission initially existed of trying to type a useful, critical review on this product instead of just stating its greatness (basically: this stuff is amazeballs) yet this does seem too tricky for me to pull off today (hey, it’s a subtle gold-shimmered peachy make-up primer that makes your foundation – if ever you feel the need at all to wear any, after having applied this golden gel -, blush and the likes last longer while it warms your complexion and diffuses the light in such a way that it softens imperfections, resulting in a healthy (did I mention golden?!) glow…) sooo I’ll just provide you with some pictures and shopping info instead. Oh, and four words: you need this shit. (Before it’s gone. Limited edition, dear reader. Yes, I’m pouting in dismay.)  Voilà, a blogger’s duty done. 

verkrijgbaar available in Belgium
Als een onderdeel van de Guerlain Terra Ora zomercollectie (limited edition!) in de parfumerie en bij Guerlain counters.
Part of the Terra Ora summer collection by Guerlain (limited edition!) at beauty stores and Guerlain counters.

prijs price
€60

P.S. Altijd te uwer beschikking voor verdere toelichting via de comments indien deze craptastic review u onvoldoende geïnformeerd heeft. x
P.S. In case this ‘review’ appears insufficient, please do not hesitate to ask me whatever in the comments section. x

25 Comments

 1. 9 jaar ago

  Ohh ik heb zelf de meteorieten poeder met die balletjes (love it!) en ik kreeg toen een sample van de primer, en die vond ik al geweldig, maar deze gouden lijkt me dus ook gorgeous! I neeed thissss!! Hartje Guerlain Forever.

 2. 9 jaar ago

  Crappy zou ik deze review echt niet noemen. Eerder origineel en amusant. ;)

 3. 9 jaar ago

  Ziet er een prachtig product uit, en je schrijfstijl spoort nog eens extra aan tot kopen haha, thx :p

 4. Sariitha
  9 jaar ago

  Mijn portefeuille begint te protesteren bij al deze must-haves. Zie jij het niet zitten om een (joliette)fonds op te richten om ons, beautylovers, te financieren?

 5. Youssra
  9 jaar ago

  Haha uw schrijfstijl is echt amazing!
  Keep up the good work! ^^

 6. 9 jaar ago

  The giggles bij je review. I get your feeling, ik ben even verliefd op de gewone météorites. Ik zou een bad vullen ermee & erin baden, mocht dat mogelijk zijn ;)

 7. 9 jaar ago

  Oehlala :D

 8. 9 jaar ago

  EYECANDY. <3

  XO

 9. 9 jaar ago

  Heerlijk geschreven weer, haha! En ik wil het maar die prijs.. Jammer dat het limited edition is, geeft je toch wat minder tijd om te kwijlen en te denken en nog meer te kwijlen haha.

 10. 9 jaar ago

  Prachtig product! Echt zo een hebbeding eh, zucht…

 11. Marjolein
  9 jaar ago

  Heel mooi! Maar wat ik me afvroeg (voordat ik in blinde ambitie naar de winkel spurt :-) ): is deze primer ook geschikt voor de vette/onzuivere huid, vanwege de siliconenbasis erin (en het kan gaan verstoppen en onzuiverheden toenemen)? Alvast bedankt voor de reactie!

  • 9 jaar ago

   Heb zelf geen vette huid, dus kan het niet met zekerheid zeggen. Ik kan wél vertellen dan ik de afgelopen weken een heel erge skin crisis is (nog van voordat ik deze gebruikte) en dat het ondertussen bijna helemaal opgelost is (nog 1 herstellende pukkel) dus erger maakte het bij mij de situatie geenszins (ik gebruik hem nu anderhalve week elke dag)! :)

   • Marjolein
    9 jaar ago

    Dank je voor je antwoord! Het is veelbelovend te lezen dat hij onzuiverheden bij jou niet erger maakte. Jammer: buiten de prijs heb ik nu geen excuus meer om hem niét aan te schaffen ;-)

   • 9 jaar ago

    Hahahaha! ;D

 12. 9 jaar ago

  Pretty! Maar zo duur…

 13. 9 jaar ago

  Waarom is alle make-up an Guerlain zo mooi (en zo duur? :(((( ) ?
  Echt prachtig!

 14. 9 jaar ago

  Heel mooi!

 15. 9 jaar ago

  Whyyyyyy is deze zo duur? :( Zo mooi!

 16. 9 jaar ago

  ok, mijn leven is duidelijk niet compleet zonder dit spul

 17. 9 jaar ago

  Haha, zalig geschreven :d !

 18. 9 jaar ago

  deze wil ik zo graag :)

 19. 9 jaar ago

  Het product ziet er ook zo mooi uit, alleen daarom zou je het al willen hebben :)

 20. 9 jaar ago

  Haha. Geweldige review. I want this shit!

 21. 9 jaar ago

  Jammer dat de mooiste dingen vaak limited edition zijn!