Menu & Search
Guerlain Blue Ocean voor zomer 2015

Guerlain Blue Ocean voor zomer 2015

IMG_5424

Toen de Guerlain zomercollectie binnenrolde (als een turquoise golf op een tropisch wit zandstrand, lieve lezer), leek het eventjes alsof ik flitsen van mijn favoriete pinterest board (mijn eigen kleine eiland, alhier) spotte tussen de doosjes en documenten van het persdossier. Verantwoordelijk hiervoor: Blue Ocean. Tien minuten later droeg ik deze uitzonderlijke zomerkleur al op mijn nagels.

Helder Tiffany’s turquoise, een blauw met groene hint of groen met blauwe hint, whatever … kort: pacifisch. Het is moeilijk om niet weg te dromen naar Caraïbische oorden of een Hawaiiaans strand wanneer u uw nagels aan het lakken bent in deze zeemeerminkleur. De nagellak is redelijk transparant en bevat subtiele shimmer. Op de foto draag ik twee laagjes, met drie had hij perfect dekkend geweest.

IMG_5425

mijn ‘awesomeness’ pinterest board

Naast mijn laptop ligt een deel van de zomercollectie die geenszins minder pacifisch overkomt. Er zitten een paar verfrissend nieuwe dingen tussen, waar ik helemaal blij van word, maar alles moet nog getest. Op die collectie kom ik dus nog terug, beloofd, we hebben nog even tijd aangezien ze pas op 1 juni in de winkel ligt.

verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 1 juni
€26 / 10ml

Save

14 Comments

 1. 7 jaar ago

  Wat een ontzettend leuk kleurtje zeg.

 2. 7 jaar ago

  Ik ben al jaren op zoek naar de perfecte Tiffany’s kleur en deze komt wel héél dicht in de buurt, looks good! Mooie foto’s trouwens.

 3. 7 jaar ago

  Oeh so pretty!

 4. 7 jaar ago

  Prachtige kleur :o
  X

 5. 7 jaar ago

  Mijn favoriete kleur, ben blij dat ze weer uit de kast mag komen. Hoewel ik niet terugdeins om ze in volle winter ook te dragen.

 6. 7 jaar ago

  Oh wat een heerlijk kleurtje!
  Echt perfect voor de zomer dit.
  Liefs Lonneke

 7. 7 jaar ago

  Mooie zomerkleur, lekker fris.

 8. 7 jaar ago

  Bye mint, hello turquoise! Echt een kei mooie kleur! Looks good on you!

 9. 7 jaar ago

  Wat een ontzettend mooi kleurtje en ook weer hele mooie foto’s! Leuk ook met die Pinterest achtergrond. :) Denk alleen niet dat ik 26 euro over heb voor een nagellak, haha.

 10. 7 jaar ago

  zie ik daar turquoise lipgloss liggen?

  • 7 jaar ago

   Had gekund! Maar het is iets anders … ;D #lalala…

 11. 7 jaar ago

  Wat een mooie kleur is dit!

 12. 7 jaar ago

  Oh, deze kleur wil ik ook wel op mijn nageltjes